به گزارش ایرنا، رضا رحیمی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه های تحقیقی و ترویجی مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان صحنه افزود: گندم در کشور ما محصولی راهبردی است و افزایش تولید و رسیدن به خودکفایی در تولید این محصول با معرفی ارقام پرمحصول تر ممکن است.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه، هدف نهایی هر طرح تحقیقاتی کاربردی کشاورزی را انتقال و ارائه نتایج به کشاورزان با ساده ترین شیوه ممکن دانست و در ادامه عنوان کرد: گزینش و معرفی ارقام جدید گندم می تواند باعث بالابردن آگاهی و دانش کشاورزان در این زمینه شود و استقبال بیشتر آنان از این ارقام را به دنبال داشته باشد.
وی ضمن تقدیر از محققان مرکز تحقیقات به واسطه حضور پررنگ در عرصه های بهره برداران و انتقال دانش و تکنیک های نوین، تصریح کرد: این برنامه باید در سطح استان توسعه یابد و محصولات یا بذرهایی که حاصل دستاوردهای محققان مرکز تحقیقات است با همکاری و مشارکت کشاورزان در مزارع مختلف کشت شود.
وی ادامه داد: تطبیق هرچه بیشتر یافته های تحقیقاتی با شرایط کشاورزان و معرفی ارقام پرمحصول گندم نان، گندم دوروم و جو آبی اهمیت بسزایی در افزایش تولید در واحد سطح دارد.
رحیمی اظهار داشت: تاکنون 35 رقم گندم آبی و گندم دوروم و جو آبی طی دو دهه گذشته معرفی شده که این دستاوردها سهم بسزایی در خودکفایی گندم در کشورمان داشته است.
وی همچنین تاکید کرد: باید در نامگذاری ارقام بذرهای معرفی شده از اسامی بومی استان کرمانشاه و منطقه استفاده کرد.
رحیمی و مدیران حوزه کشاورزی از سه پروژه تحقیقی، ترویجی در زمینه مقایسه لاین های امیدبخش گندم نان، گندم دوروم و جو آبی با ارقام شاهد در مزارع روستای سمنگان صحنه بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با دستاوردها و نتایج فعالیت های پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی استان را مورد بررسی قرار دادند.
استان کرمانشاه دارای 900 هزار هکتار زمین کشاورزی است که بیشتر آن سالانه زیرکشت، گندم، جو، ذرت، دانه های روغنی و چغندر قند می رود.
8066 انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.