گزارهای که آیتالله خامنهای در دیدار 5 آذر 1403 گفتند شاید تذکری راهبردی به برخی دیدگاههای رادیکال و زاویهدار با اندیشههای راهبردی رهبران انقلاب در بخشی از بدنه حامی نظام بود. شاید این گزاره پاسخی علنی و روشن به برخی دیدگاهها بود که در انتخاباتهای اخیر تلاش کردهاند رقیبی در میدان نباشد و صریحاً از خلوت شدن صحنه و انتخاب گزینه قابلپیشبینی صحبت میکردند. روندی که در انتخابات نابهنگام تابستان 1403 بههمریخت و جریانهای خاصگرا مجبور به رقابت سیاسی شدند.
به گزارش جماران؛ روزنامه فرهیختگان نوشت:
وقتی رهبری خطاب به بسیجیها بهعنوان هسته مرکزی بدنه مدافع انقلاب میگویند هر حرکتی که کشور را در وضعیت استبداد یا دیکتاتوری قرار دهد، حتماً دست دشمن پشت آن است و با آن مقابله کنید، معنایی جز این ندارد: جمهوری اسلامی بدون نظر به آرای عمومی و پذیرش منطق صندوق از ذات خودش دور میشود و وفادارترین نیروهای سیاسی آن باید با آن وضعیت مقابله کنند، یعنی نمیتوان مدافع جمهوری اسلامی بود و از تضعیف منطق صندوق رأی استقبال کرد یا کاری کرد صف رأیدهندگان کوتاه شود.
از این جهت گزارهای که آیتالله خامنهای در دیدار 5 آذر 1403 گفتند شاید تذکری راهبردی به برخی دیدگاههای رادیکال و زاویهدار با اندیشههای راهبردی رهبران انقلاب در بخشی از بدنه حامی نظام بود. شاید این گزاره پاسخی علنی و روشن به برخی دیدگاهها بود که در انتخاباتهای اخیر تلاش کردهاند رقیبی در میدان نباشد و صریحاً از خلوت شدن صحنه و انتخاب گزینه قابلپیشبینی صحبت میکردند. روندی که در انتخابات نابهنگام تابستان 1403 بههمریخت و جریانهای خاصگرا مجبور به رقابت سیاسی شدند.
از سوی دیگر هم، درافتادن با دولت و مجلسی که با رأی عمومی مستقر شدهاند و تلاش برای ناقص ماندن دوره آنها صورتی از هرجومرج یا آنارشیسم است.