به گزارش روز شنبه خبرنگار ایرنا ، تابستان های کودکان و نوجوانان دهه های گذشته آستارا در کوچه و خیابان های خاکی و در کنار نوار ساحلی و رودخانه های این شهرستان می گذشت.
عده ای با توپ پلاستیکی در زمین های خاکی، هیجان نوجوانی خود را خالی می کردند و عده ای نیز با شناکردن در رودخانه ها و یا انجام برخی بازی های محلی نظیر هفت سنگ و وسطی تابستان را می گذراندند.
در چند سال اخیر سبک و نوع بازی ها و نوع گذراندن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان تغییر کرده و از کوچه ها و خیابان ها به داخل باشگاه ها و مراکز آموزشی خصوصی و دولتی کشیده شده و جنبه تخصصی و علمی به خود گرفته است.
آرش نیکوکار از نوجوانان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا گفت: اداره هایی نظیر آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، ارشاد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهترین بستر را در زمینه آموزش در حوزه های فرهنگی و هنری فراهم کرده است.
رضا محمدی دیگر نوجوان آستارایی بیان کرد: یک هفته است درسم تمام شده و کارنامه ام را گرفته ام و در تابستان امسال علاوه بر حضور در کلاس آموزش زبان انگلیسی به کلاس شنا هم می روم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه کلاس های اوقات فراغت در آستارا از تنوع لازم برخوردار است و این موضوع مورد استقبال نوجوانان قرار گرفته است.
مدیر آموزش و پرورش آستارا گفت: طرح غنی سازی اوقات فراغت یک هزار و 500 دانش آموز با مشارکت 10 مربی و اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی و ورزشی در مدارس، چهار کانون فرهنگی و 2 باشگاه ورزشی این شهرستان آغاز شده است.
سجاد موسوی افزود: این طرح با همکاری اداره ورزش و جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا اجرا می شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان آستارا نیز گفت: حدود 2 هزار نفر در کلاس های تابستانی فوتبال، والیبال، ژیمناستیک، شنا، کاراته، تنیس، شطرنج، فوتبال و اسکیت حضور دارند و بسترهای شناسایی و شکوفایی استعدادهای ورزشی با حضور مربیان مجرب فراهم است.
وحید خاصی پور مکان برگزاری کلاس ها را اماکن ورزشی و باشگاه ها و سالن های خصوصی عنوان و تصریح کرد: بسیاری از نوجوانان و جوانان ورزشکار دعوت شده به تیم های استانی و ملی، فعالیت خود را از این کلاس ها آغاز کرده اند.
مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا نیز گفت: در فصل تابستان با برگزاری کلاس های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی برای غنی کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان فعالیت می کنیم و امسال حدود 20 کلاس دایر شده و مهم ترین آنها قصه گویی، قالی بافی، عکاسی، کاردستی، نقاشی، سفالگری، خوشنویسی، نمایش عروسکی، رباتیک و موسیقی است.
صابر فرضی زاد با اشاره به استقبال یک هزار و 500 کودک و نوجوان از کلاس ها بیان کرد: تنها متولی رسمی امور فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان، کانون پرورش فکری است و با در نظر گرفتن شرایط فکری و روحی آنها جهت بارور کردن استعدادها با ایجاد فضای صمیمی و مربیان مجرب تلاش می کند.
آستارا با 91 هزار نفر جمعیت، 16 هزار دانش آموز و سه هزار و 500 ورزشکار در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع است.
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.