به گزارش ایرنا،سید محمود حسینی چهارشنبه شب در نشست بررسی طرح های عمرانی بوستان افزود: این اعتبار برای اجرای طرح سیم های خود نگهدار به جای سیم های مسی تخصیص یافته است.
وی با اشاره به گزارش های مردمی درباره نوسان برق در شهر بوستان تصریح کرد: نوسازی شبکه برق شهر بوستان و برخی روستاها با توجه به مسی بودن شبکه نیازمند تامین اعتبار برای نوسازی است.
شهردار بوستان نیز در این آئین با اشاره به نوپا بودن این شهر از مسئولان خواست برای توسعه زیرساخت های شهری در بوستان چاره اندیشی کنند.
محمدرضا حسینی افزود:۱۰ هزار متر مربع جدول گذاری در بوستان از سوی دهیاری انجام شده بود.
وی تصریح کرد: هر چند یک میدان در این شهر ساخته شده اما به دلیل قرار داشتن در نزدیکی جاده ارتباطی اصلی و خسارت های جالی و مالی بر اثر حوادث جاده ای ایجاد ۲ میدان در ورودی و خروجی بوستان مهمترین نیاز این شهر است.
وی تدوین طرح تفضلی شهر بوستان و ساخت یک پارک تپه ای و ۲ پارک محله ای را از دیگر نیازهای مهم شهر بوستان دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار باشت نیز گفت: اصلاح شبکه آب شهرستان باشت به ویژه در منطقه بوستان نیازمند تلاش بیشتری است.
سید مسعود حسینی افزود: هر چند دولت با اجرای چند مجتمع آب روستایی و در حال اجرای چند پروژه بزرگ مانند تصفیه خانه باشت خدماتی خوبی انجام داده است اما نظر به اهمیت آب آشامیدنی در سلامت مردم این مقوله نیازمند توجه بیشتری است.
وی معارضان اجتماعی را مهمترین مشکل تکمیل طرح های عمرانی در این شهرستان ذکر کرد.
فرماندار باشت ابراز داشت: با وجود تعامل بسیار خوب دستگاه های اجرایی ولی همکاری مردم ضرورت مهم توسعه این شهرستان است.
رئیس اداره آب روستایی باشت نیز در این آئین گفت: تعداد مشترکان آب بوستان که در سال ۱۳۸۵ ،۲۵۰ مورد بوده هم اکنون این تعداد به ۷۰۰ مورد رسیده است.
امین محمدی تلاش برای ساخت تصفیه خانه باشت را از طرح های مهم این شهرستان عنوان کرد.
وی با یادآوری ۱۲۰ روستا در باشت گفت: آب آشامیدنی ۸۵ روستای زیر پوشش به صورت مداوم کلرزنی می شود.
بخش بوستان دارای ۲ دهستان، ۴۹ روستا، ۲۲ شورا و جمعیتی افزون بر ۶ هزار و ۵۰۰ نفر است.
بوستان یکی از بخشهای شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد است.