محمد حجتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تحقق این مهم در شهرهای جنوبی استان کرمان، شروع خوبی برای مبارزه با خشکسالی و کمک به مردم این مناطق است.
وی گفت :منوجان در دشتی گرم، مرطوب و نسبتاً وسیع واقع شده‌ است و در حال حاضر این شهرستان دچار خشکسالی شده، به گونه ای که فعالیت های کشاورزی در برخی از مناطق آن به حالت تعلیق درآمده است.
وی اظهار داشت: پیگیر هستیم که هر چه زودتر الگوی کمپین نذر آب را در منوجان اجرا کنیم تا شاید از این رهگذر، خیران به کمک مردم خسارت دیده از خشکسالی بشتابند.
فرماندار منوجان عنوان داشت : از آنجا که اثرات این خشکسالی به مرور زندگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ از این رو جمعیت هلال‌احمر بر خود وظیفه می‌داند با توجه به رسالت خود برای حفظ جان انسان‌ها در این زمینه وارد عمل شده و از هیچ تلاشی دریغ نکند.
حجتی پور تاکید کرد: در صورت مشارکت و فعالیت گسترده خیران و جمع آوری کمک های مردمی می‌توان گام‌های مثبتی در زمینه مبارزه با خشکسالی و تامین معیشت افراد نیازمند در این مناطق برداشت.
به گفته وی، در صورت امکان می توان از خیران حاضر در مناطق دچار خشکسالی هم نسبت به پیوستن به کمپین نذر آب دعوت کرد تا با حضور گسترده آن ها، بسیاری از مشکلات به وجود آمده در زمینه خشکسالی مرتفع شود.
جمعیت هلال احمر در نظر دارد، با ایجاد کمپینی با مشارکت دیگر نهاد ها و حمایت خیران به افرادی که دچار عوارض خشکسالی شده اند، کمک کند.
جنوب استان کرمان یک سوم مساحت این استان را به خود اختصاص داده و از هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، رودبار جنوب و فاریاب تشکیل شده است و هم اینک تمامی این شهرها با بحران خشکسالی و کمبود آب مواجه هستند.
دمای هوا در این مناطق گاهی اوقات از 55 درجه هم تجاوز می کند.
ش‍‍ه‍رس‍ت‍‍ان م‍ن‍وج‍‍ان در ف‍‍اص‍ل‍ه 400 کی‍ل‍وم‍ت‍ری ج‍ن‍وب کرمان و 130 کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.
7429/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.