به گزارش ایرنا، فضل اله رنجبر در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اهل سنت که در مسجد شافعی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در این طرح کارگاه های تولیدی که از نیروهای جدید استفاده کنند علاوه بر معافیت مالیاتی، دولت بخشی از دستمزد نیروی جدیدی که آن کارخانه یا واحد تولیدی به کار گرفته را پرداخت می کند.
وی به تلاش های مستمر استاندار کرمانشاه برای تحقق این طرح اشاره کرد و افزود: جزییات این طرح از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری کرمانشاه اعلام می شود.
وی از آیت الله علما، امام جمعه کرمانشاه و ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه به عنوان چهره های محبوب و وحدت بخش یاد کرد و گفت: چنین شخصیت های برجسته ای همواره مایه وحدت و آرامش در استان ما هستند.
وی از پنجم تیر ماه به عنوان سالروز مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد یاد کرد و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی در شرایط حساسی قرار دارد و امروز هر نغمه و صحبتی که موجب ناامیدی و یاس برای مردم باشد آن صدا، صدای دشمن خواهد بود.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: خواست دشمنان این است که بذر ناامیدی را در مردم ایجاد کنند و آنان را نسبت به دستاوردها و امنیت کشور ناامید کنند چرا که امروز شاهد یک امنیت مطلوب و پایدار در کشور هستیم که دشمن این وحدت و امنیت را به دلیل مشکلات اقتصادی نشانه گرفته است.
رنجبر ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری به روحیه وحدت و برادری و تلاش برای حل مشکلات نیاز داریم که این روحیه در میان مردم اهل سنت و تشیع وجود دارد.
وی با بیان اینکه دولت طرح های خوبی برای کاهش نرخ بیکاری و حمایت از سرمایه گذاری دارد، اظهار داشت: می توان از اشتغال روستایی به عنوان یک فرآیند جدید در دولت تدبیر و امید یاد کرد چرا که معتقد است اگر به اشتغال روستایی و افزایش درآمد مردم بپردازیم بی شک مهاجرت به حاشیه و شهرهای بزرگ کاهش می یابد.
رنجبر ادامه داد: در همین راستا 352 میلیارد تومان تسهیلات به استان کرمانشاه اختصاص یافته که در مرحله اول و دوم طرح به میزان 176 میلیارد تومان در کرمانشاه جذب شده است و بسیاری از طرح های اقتصادی در حال تشکیل پرونده هستند.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: همچنین 846 میلیارد تومان در قالب اشتغال فراگیر از سوی دولت به استان اختصاص یافته که 2 تا هشت درصد آن به عنوان یارانه از محل کمک های فنی اعتباری به این رقم اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: 366 میلیارد تومان از این رقم در مرحله اول، ابلاغ اعتبار داده شده، این بدان معنا است که سرمایه گذاران می توانند به دستگاه های اجرایی و ادارات مرتبط مراجعه کنند و تشکیل پرونده دهند.
وی با بیان اینکه نزدیک به 600 میلیارد تومان با سود چهار درصد برای مناطق زلزله زده از سوی دولت اختصاص یافته، ادامه داد: 150 میلیارد تومان به عنوان مرحله اول وارد استان شده و کارگاه های تولیدی و اقتصادی که در شهرهای زلزله زده دچار خسارت شده اند می توانند با مراجعه به دستگاه های مربوطه از وام کم بهره و بدون بهره، بهره مند شوند.
وی در بخش دیگر از سخنانش به در نظر گرفته شدن 28 میلیارد تومان در بخش مشاغل خانگی به استان اشاره کرد و افزود: همه این اقدام ها گویای توجه ویژه دولت و تلاش برای مهار و کاهش بیکاری است.
7460/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.