حجت الله عبدالملکی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برآورد می‌ شود تا پایان سال، درآمد طرح های اشتغالزای جاری تحت نظارت امداد ۵۰ درصد از کل کمک معیشتی که به مددجویان زیر پوشش پرداخت می‌کنیم، فراتر باشد.

وی اضافه کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان مجموع این درآمد خواهد بود این در حالی است که کل کمک معیشتی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار خانواده تحت پوشش این نهاد در کشور حدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور مهمترین برنامه این نهاد برای رفع فقر را ایجاد فرصت شغلی پایدار با درآمد مناسب اعلام کرد و افزود: در ۴۰ سال عمر انقلاب، ۲ میلیون فرصت شغلی ایجاد شده که متعاقب آن ۷۰۰ هزار خانوار از پوشش حمایتی خارج شدند که با خروج آنان سالانه سه هزار میلیارد تومان از منابع عمومی کشور صرفه جویی شده است.

تحول در برنامه اشتغال امداد

عبدالملکی تاکید کرد: از سال ۹۶ که برنامه پنج ساله ششم کمیته امداد در کشور شروع شد، برنامه‌ریزی اشتغال در امداد متحول و دچار تغییرات اساسی شده است.

وی از تبیین ۲ نسخه برنامه راهبردی عملیاتی در امداد خبر داد و گفت: برنامه اشتغال امداد بر اساس تحولات فضای کسب و کار و الگوهای اشتغال در دنیا و کشورهای پیشرفته مدنظر است و در همین زمینه برنامه ای با همه دانشگاه‌های معتبر کشور آغاز شده تا با اساتید صاحبنظر در حوزه اشتغال و کسب و کار هم اندیشی و همفکری انجام شود.

عبدالملکی با بیان اینکه دانشگاه کردستان اولین دانشگاهی بود که این نشست هم اندیشی در آن برگزار شد، افزود: نتیجه دیدگاه‌های بیش از یک هزار استاد دانشگاه مرتبط جمع آوری و طرح پژوهشی بر مبنای آن تعریف خواهد شد.

وی تاکید کرد: همزمان با این کار تعاملاتی با کشورهای موفق در زمینه اشتغال داریم و با دستگاه دیپلماسی ۲۰ کشور وارد تعامل شدیم تا بتوانیم به بهترین برنامه برای ایجاد اشتغال محرومین و با رعایت مرز دانش در سطح بین المللی دست پیدا کنیم.

رونمایی از برنامه راهبردی اشتغال بهار ۹۹

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور از رونمایی از مدل متفاوت و تقویت شده از اشتغال برای محرومین در بهار ۹۹ خبر داد و گفت: کانون خیرین کارآفرین در ۲ استان سمنان و البرز راه اندازی شده و در بقیه استان‌ها نیز در حال راه اندازی است که در کشور تحت عنوان اتحادیه خیرین کارآفرین فعالیت دارند تا در شورای عالی اشتغال کشور حضور داشته باشد.

عبدالملکی با اشاره به اینکه مراکز کارآفرینی نیکوکاری در کل کشور به سرعت در حال شکل گیری است، یادآور شد: این مراکز در استان‌ها با مشارکت کارآفرینان راه اندازی و تحت عنوان کانون های خیرین فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه کمیته امداد ۷۰ هزار دانشجوی تحت پوشش دارد که بسیاری از آنان نخبه هستند، تاکید کرد: این دانشجویان موتوری برای حرمت اقتصاد دانش بنیان امداد هستند.

عبدالملکی با بیان اینکه کمیته امداد متولی ایجاد شغل برای ۱.۵ میلیون نفر جمعیت بیکار کشور است، افزود: سال گذشته ۱۵۰ هزار شغل برای محرومین توسط این نهاد ایجاد شد ولی از آنجا که سرعت تولید فقر بالاست این رقم ناچیز است و باید برنامه راهبردی موثری برای تولید و ایجاد شغل در نظر گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.