احد ظفری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اثر بارش شدید باران و ایجاد سیلاب در این استان 6 هزار و 86 واحد جایگاه نگهداری دام و علوفه از 30 تا 100 درصد تخریب شدند.
وی با بیان اینکه 700 راس دام سبک و سنگین در این استان تلف شدند ادامه داد: 53 هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی نیز دچار آب گرفتگی شده‌اند که اسدآباد، ملایر و نهاوند بیشترین خسارات را دیدند.
رییس مدیریت بحران جهاد کشاورزی همدان همچنین از تخریب 223 رشته قنات در این استان خبر داد و افزود: 74 باب استخر پرورش ماهی، 37 دهنه پل و 710 کیلومتر راه بین مزارع تخریب و کانال انتقال آب بتنی و سنتی نیز تخریب شده است.
ظفری اظهار داشت: همچنین حدود 2 میلیون قطعه بچه ماهی در استان همدان تلف شده‌اند و نهاوند با یک میلیون و 100هزار قطعه بیشترین میزان تلفات بچه ماهی و ماهی قزل آلا را داشته است.
وی با اشاره به اینکه تنها تعداد کمی از خسارت دیدگان بیمه بوده اند افزود: دستگاه‌های بیمه گر و متولی بیمه باید نهایت تلاش را برای بیمه اراضی کشاورزی، دامی، زراعی و باغی به کار گیرند و شرایط را به گونه‌ای سرعت بخشند تا کشاورز و بهره بردار با اطمینان خاطر بیشتر نسبت به بیمه کردن محصولات کشاورزی و دامی خود اقدام کنند.
گفتنی است؛ استان همدان با مساحت یک‌ میلیون و 949 هزار هکتار دارای 39 تا 40 درصد کاربری بخش کشاورزی است و در بخش زراعی سه میلیون و 551 هزار تن محصول تولید می کند.
مجموع کل تولیدات سالانه محصولات زراعی، باغی و دامی استان همدان چهار میلیون و 759 هزار تن است که در بخش باغی 736 هزار تن و در بخش دام 470 هزار تن محصولات دامی تولید می‌شود.
بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان همدان معادل 66 هزار و 300 میلیارد ریال است.
7523/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.