کامران کیانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طرح حوزه آبخیز کنجوران به مساحت چهارهزار و 100 هکتار شامل چهار روستا است که برای اجرای این طرح 10 میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح از هفته دولت آغاز شده و بندهای سد ملاتی، گابیونی و خشکه چین با 40 درصد پیشرفت در حال ساخت است.
رئیس اداره منابع طبیعی تویسرکان افزود: آبگیری در پشت سازه ها و سدهای احداث شده منجر به جذب رسوب، تقویت آب های زیرزمینی، مهار آب های سطحی و جلوگیری از هدر رفت آب شده است.
کیانی توضیح داد: در گذشته پس از بارش باران شاهد بروز سیلاب بودیم که با ساخت این سازه ها، روان آب پشت آن جمع شده و علاوه بر جلوگیری از رسوب خاک موجب تعذیه سفرهای زیرزمینی و افزایش و بالا آمدن آب چاه ها می شود.
وی ادامه داد: 700 ساله زمان برای بدست آمدن یک سانتیمتر خاک طول می کشد بنابراین با ایجاد سازه ها و سدها می توان از رسوب و هدر رفت خاک هنگام بارندگی شدید و بروز سیلاب، جلوگیری کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی تویسرکان بیان کرد: در حوزه آبخیز کنجوران این شهرستان 30 هکتار کپه کاری و 10 هکتار جنگل کاری با گونه های بومی منطقه صورت گرفته است.
کیانی افزود: قرار است 10 هکتار جنگل کاری مشارکتی با همراهی مردم و ساکنان حوزه آبخیز کنجوران صورت گیرد.
7526/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.