به گزارش ایرنا، سید احمد آقامیری شامگاه یکشنبه در آیین تجلیل از فرهنگیان مدارس استثنایی قم در خانه معلم شماره یک این استان، اظهار داشت: هم اکنون مطلبه های فرهنگیان استثنایی قم تا سال 93 تا حدود زیادی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه این مطلبه ها برای سال های 86 تا91 بوده است، افزود: برای هر معلم شاغل در آموزش و پرورش استثنایی قم در طول یک سال حداقل 3 حکم پرداخت حقوق معوقه ارائه شده است که در طول این پنج سال حدود 35 حکم برای هر معلم صادر شده که این کار زیادی را می طلبید و در این دولت محقق شده است.
وی همچنین با اشاره به این که یک هزار و 843 دانش آموز استثنایی با نیازهای ویژه آموزشی در 28 مدرسه و 201 کلاس درس در قم مشغول به تحصیل هستند، افزود: از این تعداد 105 تن آسیب دیده شنوایی، یک هزار و 33 تن آسیب دیده ذهنی، 226 تن آسیب دیده جسمانی و 32 تن نیز جزو طیف اختلال رفتاری اوتیسم قرار دارند.
آقامیری افزود: با رویکرد بسیار مناسبی که در مجموعه آموزش و پرورش استان وجود دارد تاکنون مشکلی نبوده که مسئولان سعی در رفع آن نداشته باشند، که بواسطه همین روحیه و تفکر نیز امروز شاهد دگرگونی خوبی در آموزش و پرورش استنایی استان هستیم.
وی همچنین کسب 23 مقام کشوری در مجموعه آموزش و پرورش استثنایی قم را گواهی بر همدلی عوامل دخیل در آموزش و پرورش استان دانست و افزود: استفاده از ظرفیت های خیران یکی از مهمترین اهداف و برنامه های آموزش و پرورش استثنایی قم است که به سمت آن در حال حرکت هستیم.
آقامیری با اشاره به تغییر رویکرد ایجاد شده در شیوه سنجش دانش آموزان استثنایی در دولت تدبیر و امید، افزود: بواسطه همین موضوع کار سنجش و ارزیابی توانایی های این قبیل از دانش آموزان به بهترین شکل ممکن انجام می شود، به نحوی که اکنون می توانیم بگوییم وضعیت دانش آموزان ورودی سال تحصیلی آینده به چه شکلی است و برای آنها برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی قم با تقدیر از تعامل بسیار مناسب اداره های نواحی و مناطق مختلف استان با این مجموعه اذعان داشت: برغم تمامی موفقیت هایی بدست آمده همچنان مشکلاتی نیز پیش روی دانش آموزان استثنایی وجود دارد که موضوع کمبود سرانه ای که باید برای هر دانش آموز اختصاص پیدا کند، از جمله این مشکلات است.
وی با اشاره به مشکلات مدیران مدارس استثنایی برای پرداخت هزینه حامل های انرژی افزود: کافی نبودن اعتبار مورد نیاز برای تامین کرایه وسیله نقلیه رفت و آمد دانش آموزان نیز مشکلاتی زیادی را ایجاد کرده است.
این مسئول یادآور شد: هزینه نقل و انتقال یک دانش آموز استثنایی از منطقه پردیسان تا خاکفرج ماهیانه بین یک میلیون و 500 هزار ریال تا 2 میلیون ریال است و به دلیل نداشتن بودجه تنها 200 هزار ریال آن توسط آموزش و پرورش پرداخت می شود.
آقامیری اضافه کرد: با این حال تاکنون هیچ دانش آموزی به علت پرداخت نکردن هزینه ایاب و ذهاب و سرویس مدرسه از تحصیل محروم نشده است، ولی اگر این روند ادامه پیدا کند ما با این بحران مواجه خواهیم شد.
7403/ 1175 خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار دهنده: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.