به گزارش ایرنا، محمدعلی حضرتی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید استاندار قزوین از موزه فرهنگ و آموزش افزود: هزینه مرمت و نگهداری یک بنای تاریخی با احداث ساختمان جدید متفاوت است و متاسفانه هیچ سازوکاری برای مرمت و نگهداری این مجموعه و موزه وجود ندارد.
حضرتی گفت: رویکرد ما نسبت به این موزه حفاظت است و در صورت بالا بودن هزینه های مرمت و نگهداری باید به فکر چاره ای دیگر بود.
وی افزود: برای گردش امور جاری مجموعه موزه استقرار 2 راهنما پیوسته برای راهنمایی گردشگران و دانش آموزان ضروری است.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری قزوین گفت: ساختمان فعلی موزه فرهنگ و آموزش در گذشته به صورت چهار خانه به هم پیوسته بود که با مرور زمان تخریب شده است.
سالار قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز در این بازید با قدردانی از زحمات مسئول گردآوری آثار این موزه، گفت:توسعه فضای فیزیکی و تعریف ماهیت حقوقی برای این مجموعه مهمترین درخواست های ما از استاندار است که امیدواریم برای رفع آنها اقدام شود.
مسئول جمع آوری اسناد و مدارک و مدیر این موزه نیز به خبرنگار ایرنا گفت:در این مجموعه 400 عکس از 180 پیشکسوت فرهنگی طی 15 سال جمع آوری شده و بخش های متنوع دیگری از قبیل اسناد آموزشی،نسخه ها و کتابهای دوره های قبل،وسایل هنری و پرورشی،وسایل آزمایشگاه و هر آنچه که در مدارس مورد استفاده بوده در این مجموعه جمع آوری شده و به معرض دید عموم گذاشته شده است.
ابراهیم صفاری افزود: کار جمع آوری تجهیزات این موزه 15 سال زمان برده و حدود چهار میلیارد و 500 میلیون ریال در این زمینه هزینه شده است.
وی همچنین گفت: موزه فرهنگ و آموزش قزوین در هیچ نقطه کشور نظیر ندارد و باید قدر آن را دانست.
6101*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.