همانطور که پیش از این سایت جماران اعلام کرده بود، فرهاد دانشجو عصر امروز از ریاست دانشگاه آزاد عزل شد.

همانطور که پیش از این سایت جماران اعلام کرده بود، فرهاد دانشجو عصر امروز از ریاست دانشگاه آزاد عزل شد.

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری‌های کشور، در جلسه فوق‌العاده هیأت امنای دانشگاه آزاد، فرهاد دانشجو تنها بیست ماه پس از انتصاب، از سمت خود برکنار شد.

در این جلسه که به ریاست هاشمی رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و با حضور سید حسن خمینی، محمدیان، توفیقی، قاضی‌زاده، هاشمی، فریدون عزیزی، یزدی صمدی، میرزاده و فرهاد دانشجو برگزار شد، حمید میرزاده به عنوان سومین رییس دانشگاه آزاد منصوب شد.

حمید میرزاده کیست؟

دکتر حمید میرزاده، شصت ساله، متولد سیرجان است. او در نخستین سال‌های پس از انقلاب، فرماندار سیرجان بود و سپس در سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴، استاندار کرمان شد و به واسطه دستاورد‌هایش در مقام استاندار، در همین سال به معاون اجرایی نخست وزیر درآمد و با گذشت چهار سال، این بار به معاونت اجرایی رئیس جمهور، برای چهار سال دیگر مسئول شد. وی از سال ۱۳۷۴ به مدت دو سال معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه بود. در این باره باید گفت، میرزاده تنها در حوزه اجرایی در این سطح کلان فعالیت نداشته، بلکه در سطح علمی نیز فعالیت در سطح عالی را پی گرفته است.

بنا بر این گزارش، استاد دانشکده ‌مهندسی‌ پلیمر ‌دانشگاه ‌صنعتی ‌امیرکبیر، رئیس انجمن پلیمر ایران و معاون علوم و تکنولوژی مرکز تحقیقات استراتژیک، بخش کوچکی از سوابق علمی‌اش است. او در دانشگاه فردوسی، کار‌شناسی، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کار‌شناسی ارشد و در دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا، دکترای خود را دریافت کرد.

وی آخرین عضو هیأت مؤسس دانشگاه آزد اسلامی است که از سوی دانشگاه آزاد معرفی شد و مورد تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است. زمینه‌های تخصصی پژوهش‌های وی، پلیمرهای زیست سازگار، مبحث زیست سازگاری، مهندسی بافت و آنالیز سطوح بیوماتریال‌هاست.

او بیش از ۲۹ سال سابقه آموزشی را با خود به دنبال دارد. از سال ۱۳۵۸ تا ۶۴ در دانشگاه شهید باهنر و از سال ۱۳۶۵ تاکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر. وی ۱۵ واحد درسی را در مقاطع کار‌شناسی، کار‌شناسی ارشد و دکترا تدریس می‌کند و استاد راهنما و یا مشاور ۳۵ پایان نامه ارشد و دکترا بوده است.

دکتر میرزاده مؤسس و بنیانگذار شهرک‌های تحقیقاتی پژوهش تهران و کاوش کرج است. مدیرمسئول و عضو هیأت تحریریه مجلات علوم و تکنولوژی پلیمر از سال ۱۳۶۹ تا کنون است. این مجله دارای درجه علمی - پژوهشی، با ۲۵ سال سابقه انتشار بدون وقفه و چاپ بیش از ۶۰۰ مقاله علمی و مدیرمسئول و عضو هیأت تحریریه Iranian polymer journal از سال ۱۳۷۳ تاکنون بوده است. مجله اخیر نیز تاکنون ۷۲۸ مقاله به چاپ رسانیده که از این تعداد، ۲۲۲ مقاله از خارج، ۴۷۵ مقاله از داخل و ۳۱ مقاله به صورت مشترک از داخل و خارج کشور بوده است.

تأسیس آزمایشگاه‌های لیزر پلیمر در سازمان انرژی اتمی ایران، آزمایشگاه مهندسی بافت در دانشکده مهندسی پژشکی و آزمایشگاه بیوپلیمر در دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از جمله سوابق و خدمات علمی پژوهشی اوست.

از دکتر میرزاده به همراه مهندس عباسی، به عنوان طراحان ایده تأسیس این مرکز یاد می‌شود. قطعه زمینی به وسعت ۵۰ هکتار در ۱۶ کیلومتری غرب تهران برای ساخت ساختمان جدید در نظر گرفته شد که از ۵۰ هکتار یاد شده، ۱۷ هکتار برای پژوهشگاه پلیمر اختصاص یافت و مابقی به سایر مراکز تحقیقاتی شهرک پژوهش واگذار شد.

عملیات ساختمانی این مجتمع با ۲۲ هزارمترمربع زیربنا شامل آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، کتابخانه، سالن آمفی تئا‌تر، مرکز کامپیو‌تر، بخش‌های اداری، رستوران، بهداری، تعاونی، مهمانسرا، سالن‌های سرپوشیده و روباز ورزشی، مهد کودک، فضای سبز و بخش‌های خدمات و پشتیبانی و... در سال ۱۳۷۵ به پایان رسید و در آبان ماه‌‌ همان سال توسط رئیس جمهور وقت، هاشمی رفسنجانی افتتاح و بهره برداری شد.

این پژوهشگاه، فعالیت‌های آموزشی بلند مدت (تحصیلات تکمیلی) را از سال ۱۳۶۸ با همکاری دانشگاه تهران در قالب برگزاری مشترک دوره کار‌شناسی ارشد مهندسی پلیمر آغاز کرد. طی این دوره یعنی از سال ۱۳۶۸ تا ۷۳ مجموع ۴۶ کار‌شناس ارشد در شش دوره تحصیلی در رشته مهندسی صنایع پلیمر دانش آموخته شدند. از سال ۱۳۷۴ پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این دوره را مستقل برگزار کرده است.

همچنین این پژوهشگاه، مجوز پذیرش دانشجو در رشته علوم و تکنولوژی پلیمر در مقطع کار‌شناسی ارشد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از سال ۷۹ دریافت کرده است. پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از سال ۶۸ با همکاری دانشگاه‌های Loughborough و Brunel انگلستان و دانشگاه New south wales استرالیا دوره دکترای ترددی برگزار کرد. در این دوره، شش دانشجو رساله دکترای خود را زیر نظر اساتید داخل و خارج کشور به انجام رسانده و دانش آموخته شدند.

در سیزده سال یعنی از سال ۱۳۶۵ تا ۷۵ بیش از ۲۹۲ سمینار در سطوح گوناگون توسط پژوهشگاه برنامه ریزی و اجرا شد. همکاری با دیگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نیز از سوی این پژوهشگاه، منجر به انجام بیش از صد مورد پروژه‌های مشترک دانشجویی بوده است.

کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی این پژوهشگاه، دارای ۳۸۴۸ جلد کتاب فارسی، ۹۰۳۶ جلد کتاب لاتین، ۲۹۲۲ مقاله لاتین، ۴۰۶ عنوان پایان نامه کار‌شناسی ارشد و دکترا، ۲۶۴ گزارش علمی و تحقیقاتی و ۶۰۰ عنوان کتاب لاتین به شکل الکترونیک است.

زندگینامه میرزاده از سایت تابناک اخذ شده است

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.