مجتبی اسکندری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت محصول کرفس در شهرستان طارم توسط 120 نفر بهره بردار آغاز شده که پیش بینی می شود بیش از 56 میلیارد ریال از قبل این محصول عاید کشاورزان شود.
به گفته وی در سال زراعی جاری 160 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر کشت محصول کرفس رفته بود که این میزان سال گذشته 128 هکتار با 110 نفر بهره بردار بود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: محصول تولیدی این شهرستان علاوه بر تامین نیاز استان زنجان به سایر استان‌ها و همچنین به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی اظهارکرد: اجرای برنامه‌های آموزشی، بازدید‌ها و ارائه توصیه‌های فنی، تامین نهاده های مورد نیاز و نشاء سالم توسط شرکت‌های خدمات کشاورزی از اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طارم درباره محصول کرفس است.
مدیرجهاد کشاورزی طارم، کالیفرنی و فریموس را از ارقام مورد کشت محصول کرفس در این شهرستان برشمرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان طارم به واسطه کشاورزان تلاشگر و زحمت کشی که دارد بزرگترین مرکز تولید زیتون کشور است که سالانه 40 هزار تن از این محصول را تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می کنند.
فعالیت در زمینه های کشاورزی، زراعت، باغبانی و دامپروری در شهرستان طارم رونق چشمگیری دارد و از این رو نزدیک به 95 درصد مردم این شهرستان در امور مربوط به کشاورزی فعالیت می کنند.
کشاورزان شهرستان طارم سال گذشته محصولات کرفس، سیر، نخود فرنگی، گیلاس، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز، طالبی، انجیر، گردو، باقلا، خرمالو، برنج، زیتون کنسروی و روغنی از مزارع و باغات خود برداشت کرده اند.
باغداران طارمی با تولید 45 درصد از زیتون کشور نقش تاثیر گذاری در اقتصاد دارند.
این شهرستان با بیش از 54 هزار نفر جمعیت در منطقه شمالی استان زنجان در همسایگی استان گیلان، قزوین و اردبیل واقع شده و با برخورداری از آب و هوای نیمه گرمسیر دارای شرایط اقلیمی متفاوت از سایر نقاط این استان است.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.