به گزارش ایرنا مهران سرپرست چهارشنبه شب در آیین تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید ورزش و جوانان خراسان جنوبی افزود: ورزش به عنوان یک محصول اجتماعی ارزش آفرین باید در دستگاه های اجرایی و بین کارمندان نهادینه شود تا یک جریان شکل گیرد.
وی گفت: منابع موجود را به سمتی هدایت کنیم که برای ما تولید مداوم داشته باشد و گاهی با راهبردهای نادرست به دنبال نتایج بزرگ هستیم که حاصل نمی شود.
وی اساسی ترین ماموریت وزارت ورزش و جوانان را توسعه ورزش همگانی اعلام کرد و افزود: در بخش قهرمانی و حرفه ای بخشی ممکن است از این مواهب برخوردار شده و بخشی نشوند که ماموریت ما نسبت به یکایک افراد جمعیت انسانی کل کشور است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در حوزه اجرا باید از ظرفیت بخش خصوصی و نهادهای عمومی مانند شهرداری بهره بگیریم و در یک تقسیم کار استانی و شهرستانی این مشکلات رفع شود.
وی گفت: باید تصویر مناسبی از استان در حوزه توسعه ملی داشته باشیم و ورزشگاه 15 هزار نفری اگر در آن تیمی بازی نکند کارایی ندارد.
سرپرست با بیان اینکه حوزه جوانان در خراسان جنوبی مغفول مانده است افزود: تصور می شود این اداره کل باید حوزه های عملیاتی جوانان را مدیریت کند در صورتی که به هیچ وجه اینگونه نیست.
وی بیان کرد: در قالب یک ستاد ملی و استانی با پیش زمینه کمیته های تخصصی وظیفه پایش و رصد مولفه های اساسی حوزه جوانان را بر عهده داریم و این کار را در قالب یک سند انجام می دهیم.
وی گفت: وظایفی که در حوزه ماموریتی این اداره کل نسبت به جوانان وجود دارد را انجام می دهیم و ادبیات ما برنامه ای است و با ادبیات کلی گویی و شعار نمی توانیم وضعیت موجود خوبی را که هم اکنون داریم به وضعیت بهتر تبدیل کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان بیان کرد: ساختار ورزش و مدل فعالیت های اجتماعی و اقتصادی ما در سایه حاکمیت و دولت است و در اقصی نقاط کشور فضای سبز مصنوعی و مجهز داریم اما باید پرسید که چرا مردم ما ورزش نمی کنند.
وی افزود: در این مراسم شایسته است از جهانشاه خلیلی نخستین مدیرکل ورزش و جوانان استان که هم اکنون در بستر بیماری است یاد شود همچنین افتخار می کنیم که شاگرد دکتر افضل پور در مکتب دانشگاه بوده ایم و از این به بعد هم به همین شکل خواهد بود.
مدیرکل پیشین ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم در این آیین گفت: بیش از 32 سال برای نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کردم، تدریس در یک مدرسه پنج کلاسه در یکی از روستاهای استان آغاز خدمتم بود و با مسئولیت مدیرکلی ورزش و جوانان بازنشسته شدم.
محمداسماعیل افضل پور افزود: در بخش های مختلف از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه به مردم این منطقه خدمت کردم که امیدوارم مجموعه خدمات مورد رضایت خداوند قرار گیرد.
وی اظهار کرد: وقتی مسئولیت ورزش و جوانان را بر عهده گرفتم بنایی برای بازنشستگی نداشتم اما شرایط که بخشی از آن اداری و بخش دیگر شخصی بود به گونه ای رقم خورد که تصمیم به بازنشستگی گرفتم.
وی گفت: هدفم از پذیرش مسئولیت این بود که با صداقت، یکرنگی و ایجاد همدلی و شفافیت در امور مالی با استفاده از خرد جمعی و کار گروهی در این حوزه خدمت کنم و هم اکنون بیشتر این موارد در عمل محقق شده و از همه کسانی که به من در این مدت کمک کردند، تشکر می کنم.
افضل پور گفت: در حوزه جوانان سال 1396 در بخش صدور اعتبارنامه سازمان های مردم نهاد و نشست هایی که با جوانان برگزار شد، 100 درصد افزایش نسبت به قبل داریم.
وی افزود: 60 کارگاه و نمایشگاه مختلف در سال 1396 برگزار شد و پنج هزار و 115 فقره تسهیلات به جوانان داده شده است.
وی بیان کرد: سال 1395 و ابتدای حضورم در این اداره کل، مهمترین دغدغه ما پروژه های نیمه تمام عمرانی بود که با همراهی دیوان محاسبات و ... ورزشگاه 15 هزار نفر بیرجند که مهم ترین پروژه عمرانی در حوزه ورزش استان است، سال 1396 افتتاح شد.
مدیرکل پیشین ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی گفت: 10 پروژه عمرانی دیگر سال گذشته افتتاح شد و 35 پروژه که بیش از 50 درصد پیشرفت فیزریکی داشت، از محل اعتبارت 27 صدم مالیات بر ارزش افزوده مطالعه آن شروع و قراردادهای آن منعقد شد.
وی بیان کرد: در ماده 27 که مربوط به واگذاری به بخش خصوصی است سه استخر بخش واگذار شد و در زمینه پروژه های خیرساز در ابتدای فعالیتم چهار پروژه بود که هم اکنون به 52 پروژه خیرساز رسیده است.
افضل پور گفت: با حمایت های مالی که از هیات های ورزشی در سال قبل داشتیم موفقیت هایی از جمله اعزام به مسابقات جهانی افزایش پیدا کرد و اعزام به مسابقه کشوری 88 درصد رشد داشت.
وی اظهار کرد: سال گذشته میزبانی استان در مسابقات بین المللی و اردوهای تیم ملی 114 درصد نسبت به سال 1395 افزایش یافت همچنین تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان 16 درصد نسبت به سال 1395 رشد داشت که به معنای گسترش در سطح خانواده ها و جامعه است.
وی افزود: تعداد دعوت شدگان به تیم ملی در سال قبل نسبت به سال 1395، پنج درصد رشد داشت و تعداد مدال های آسیایی 100 درصد در مدت یادشده افزایش یافت.
افضل پور گفت: تعداد خانه های ورزش روستایی 168 واحد در سال 1395 بود که این تعداد در سال گذشته به 183 خانه ورزش افزایش پیدا کرد.
7559*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.