عوارض استفاده مکرر از رنگ مو را بهتر بشناسید
ترکیبات شیمیایی زیادی در رنگ موها وجود دارد که استفاده بیش از حد از آن ها می تواند به سلامت پوستتان آسیب برساند.
در رنگ موهای شیمیایی از هزار نوع ترکیب شیمیایی استفاده شده است تا نتیجه مطلوبی بر موهای افراد پس از رنگ کردن داشته باشند، اما این مواد جذب زیادی دارند و از آنجایی که مو همانند نی، ساقه توخالی است هر چه بلندتر شود قطر آن هم بیشتر خواهد شد.
استفاده از شویندهای گیاهی و شیمیایی برای سر از طریق حفره داخلی، جذب بافت پوست شده و به مغز که اولین عضو رئیسه بدن است نفوذ میکند و به این صورت تاثیرات مخربی بر مغز خواهد گذاشت.
تحقیقات جدید در زمینه سرطان زا بودن، تاثیرات نابسامان هورمونی و اختلالات هورمونی رنگ موهای شیمیایی و دکلره در حال انجام است. استفاده کمتر از رنگ موها باعث جلوگیری از ضربه به بافت مغز خواهد شد.
عواقب استفاده زیاد از رنگهای شیمیایی
رنگ موهای گیاهی پیچیده بوده و ثبات کمتری دارند که افراد در صورت علاقه میتوانند از عطارهای قدیمی و با تجربه آنها را خریداری کرده و سپس استفاده کنند. البته باید به نسبت متعادل و بسیار کم آنها را مصرف کرد.
استفاده مکرر از رنگهای شیمیایی میتواند باعث ایجاد حساسیت، شکننده شدن موها، تحریک پذیر شدن موها، سرطان، راش یا ضایعات پوستی شوند که در این صورت به عقیده متخصصان استفاده بیش از حد از رنگهای شیمیایی شانس ابتلا به بیماریهای گوناگون و حتی نازایی را افزایش خواهد داد.
حنا دارای یک آنتی بیوتیک طبیعی برای شوره سر است که باعث گرم کردن مغز، تقویت حافظه و افزایش نور چشم میشود. همچنین برای چربی کف سر توصیه میشود افراد آن را پایه رنگ کردن موهای خود قراردهند. اگر حنا را به مدت ۵ دقیقه بجوشانیم در کنار حفظ خواص آن باعث کمتر شدن رنگ دهی خواهد شد.
از فواید درمانی حنا میتوان به درمان سردرد و میگرن، درمان اسهال خونی، دفع مسمومیت قوی، تنظیم فشار خون، رفع بوی بد پا، رفع پیله دندان، درمان جوشهای دهان، درمان کچلی، رفع مشکلات پوستی، رشد ناخن، درمان گرگرفتگی، تسکین درد اعصاب و مفاصل اشاره کرد.
نکاتی که باید هنگام استفاده از حنا رعایت شوند
اگر قصد خرید حنای تازه را دارید حتما به رنگ آن دقت کنید؛ چرا که پودر تازه حنا به رنگ سبز روشن است و حنای مانده به رنگ قهوهای دیده میشود. احتمال دارد خمیر تجاری حنا شامل ترکیبات اضافی به منظور افزایش قدرت رنگ آمیزی باشد. حنا سیاه به شدت مضر است؛ چرا که احتمال دارد حاوی PPD باشد، که این ماده شیمیایی بوده و میتواند باعث خارش، تاول و زخمهای التهابی شود.
دیدگاه تان را بنویسید