رضا نقوی روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این کارخانه ریجکت زباله هایی را شامل می شود که ارزش حرارتی دارند و از سوخت آنها انرژی الکتریسیته تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی این کارخانه 25 مگاوات ساعت انرژی برق تولید و به چرخه انرژی اضافه می کند.
وی تصریح کرد: فراخوان بین المللی جذب سرمایه گذاراین 2 کارخانه داده شده است که 40 شرکت اسناد و مدارک را ارسال کرده و سوابق اجرایی آنها بررسی شد و در نهایت پنج شرکت انتخاب و از این بین 2 شرکت برای اجرای طرح انتخاب می شوند.
مدیرعامل مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه در جنوب تهران گفت: 28 ماه بعد از انتخاب پیمانکار، این 2 کارخانه به بهره برداری می رسد.
وی به بازدید سرزده رییس شورای شهر تهران از مجتمع دفع پسماند آرادکوه نیز اشاره کرد و گفت: رییس شورای شهر امروز پنج شنبه از این مجتمع به صورت سرزده بازدید کرد و ضمن تکریم پاکبانان و دست اندرکاران مدیریت پسماند، قول مساعد برای حمایت از راه اندازی این 2 کارخانه زباله سوز را داد.
وی افزود: با همکاری شورای شهر تهران مراحل اجرایی این طرح سیر صعودی خواهد گرفت و زودتر به اتمام می رسد.
به گزارش ایرنا، مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه کهریزک در کیلومتر 23 جاده قدیم تهران - قم و در جنوب کهریزک واقع شده است. این مرکز روزانه به طور متوسط هشت هزار تن انواع پسماندهای مختلف از منابع مختلف تولید همچون مناطق 22 گانه، شهرک و شهرهای اطراف، مراکز بهداشتی و درمانی، لجن و سرشاخه و غیره جهت امحاء و دفع به این مرکز ارسال می شود.
در حال حاضر تاسیسات مختلفی در خصوص دفع و بازیافت پسماندهای شهر تهران در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که از آن جمله می توان به واحد های پردازش، سایت هوادهی تولید کمپوست، واحد های پالایش کمپوست، سامانه ریجکت سوز و واحد تصفیه خانه شیرابه اشاره کرد با این وجود این سایت جمع آوری زباله نیاز به بازسازی و نوسازی دستگاه های زباله سوز دارد و دفع سنتی زباله در این منطقه معضلات زیست محیطی زیادی را ایجاد کرده است.
6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.