صداوسیمای دفاع مقدس چتر انقلاب بود چتری که فقط برای یک گروه و جناح خاص باز نبود، صداوسیمای زمان جنگ چتر وحدت حداکثری و اتحاد ملّی تمام گروههای وفادار به انقلاب بود ، چرا که امام (س) بارها به ما گوشزد کرده بودند که صدا و سیما هرگز نباید متعلق به یک گروه و جناح خاص شود که فقط آنها بیایند و بگویند و دیگران شنونده باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، محمد هاشمی در بیان خاطره ای از مدیریت حضرت امام اظهار داشت: از زمان جنگ و تأکیدات حضرت امام(س) خاطرات زیادی در ذهن دارم. از جمله وقتی دزفول را موشک باران کرده بودند در یکی از حوادث سر نوجوانی از تنش جدا شده بود. به طوری که سر او در یک سو و پیکر او در سوی دیگر قرار داشت. صحنه فوقالعاده دلخراشی بود و بچههای بخش خبر صدا و سیما هم از این منظره دلخراش تصویربرداری کرده بودند و آن روز آن تصاویر را در آرم خبر به همراه نوحهسرایی آقای آهنگران با شعر متناسب با این صحنه پخش کردیم. امام(س) بلافاصله مرا خواستند و فرمودند که الان زمان جنگ است و شما باید سعی کنید روحیه مقاومت و ایثار را در جامعه زنده نگه دارید. این نوع تصاویر و نوحهسراییها تضعیف روحیه میکند. اکنون و در شرایط ویژه جنگ که باید روی فداکاریها و تقویت روحیهها متمرکز شد چندان جای پخش این صحنههای دلخراش نیست و به آن آقا (صادق آهنگران) هم بگویید که از این نوع اشعار و نوحهها استفاده نکند و بیشتر اشعار و نوحههایی حماسی حول محور مقاومت و فداکاری بخواند.
من نیز بلافاصله آن برنامه را متوقف کردم و آقای آهنگران را هم خواستم و پیغام امام را به ایشان رساندم. عرضم این است که در زمان جنگ نظر امام(س) این بود که بیشتر روی مقاومتها و پیروزیها تکیه شود و از تضعیف روحیه ملی پرهیز گردد.
حضرت امام(س) به استفاده همه گروهها و جناحهای سیاسی زیر چتر انقلاب از صدا و سیما حتی در شرایط جنگ تاکید بسیاری داشتند، البته امام به موضوع عمومی بودن صدا و سیما تنها در زمان جنگ تأکید نداشتند و در همه موارد این را توصیه میفرمودند.
تعریفی که امام(س) از صدا و سیما داشتند این بود که صدا و سیما یک دانشگاه عمومی و سراسری است. وقتی از ایشان سؤال کردیم منظور این بود که صدا و سیما اولا باید برنامههای آموزنده داشته باشد و از پخش برنامههای دارای بدآموزی پرهیز کند. ثانیا از اینکه صدا و سیما متعلق به عموم است منظور این نیست که مردم تنها بنشینند و برنامهها را تماشا کنند. بلکه مقصود این بود که همه اقشار و گروهها باید در صدا و سیما حضور داشته و نظرات و مشکلات خود را از طریق رسانه بیان کنند.
بنا بر همین نظر حضرت امام در زمان جنگ همه گرایشهای سیاسی و جناحها در صدا و سیما حضور داشتند و برنامهها در انحصار یک گروه خاص و ویژه نبود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی