به گزارش ایرنا، طاهر موهبتی روز چهارشنبه در آیین آغاز طرح نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه درمانی در استان بوشهر افزود: با توجه به الزام قانونی این طرح از امروز در استان بوشهر شهرستان گناوه آغاز و تا 2 هفته آینده در یکی از شهرستان های هر استان اجرا می شود.
وی بیان کرد: این طرح به شکل آزمایشی به مدت 2 سال در کرمان انجام و با توجه به پوشش 65 درصدی آن امروز در استان بوشهر کلید خورد.
مدیرعامل بیمه سلامت ایران بیان کرد: 43 هزار مرکز پزشکی، پاراکلینیکی و بیمارستانی با بیمه سلامت ایران قرارداد دارند، که تمامی زیرساخت های اجرای این طرح آماده و نحوه اجرای آن به مراکز طرف قرارداد اعلام شده است.
موهبتی اضافه کرد: ثبت و نگهداری مراجعه به پزشکان، مراجع تشخیصی و داروخانه‌ها و ایجاد یک پرونده الکترونیک سلامت به بیماران کمک می کند که سیر درمان آنها با داشتن خلاصه ای از پرونده پزشکی در یک مسیر علمی قرار گیرد.
وی ادامه داد: از دیگر مزیت های اجرای این پروژه جلوگیری از مراجعه های مکرر، کاهش هزینه بیماران و کاهش مصرف کاغذ به عنوان مدیریت سبز است.
موهبتی گفت: درطرح نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه، کد ملی جایگزین می شود و در پشت سامانه نسخه نویسی راهنمای بالینی و قواعد بیمه گری، همپوشانی و احراز هویت و اعتبار بیمه ای دفترچه ها کنترل و از طریق درگاه دیده شده نسخه تجویز می شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: با توجه به 185 میلیون بار مراجعه در کشور و استقبال شرکای کاری و مردم باید از این طرح به عنوان یک رفتار اجتماعی استقبال و در کشور نهادینه شود.
موهبتی گفت: همه گیر شدن پروژه نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه ها منوط به این است که به صورت یک رفتار اجتماعی تبدیل شود در این صورت تا یک سال آینده این طرح در کشور همه گیر و به نتیجه می رسد.
وی افزود: الکترونیک شدن دولت از اولویت های رئیس جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که تاکنون بخوبی این پروژه در کشور پیگیری شده است.
استاندار بوشهر گفت: الکترونیکی شدن پروژه نسخه نویسی در این استان از اقدام های مهم سازمان بیمه سلامت و گامی ارزشمند در مسیر تحقق دولت الکترونیک و جلوگیری از هدررفت هزینه هاست.
عبدالکریم گراوند ادامه داد: برخی سازمان ها و ادارات در تحقق دولت الکترونیک موفق بودند و نمونه بارز این ادارات سازمان ثبت اسناد است که تحولات خوبی در این بخش صورت گرفته است.
وی بیان کرد: بعد از غذا و سرپناه، سلامت یکی از نیازهای مهم جوامع و از بخش های مهم است که باید برای رسیدن به توسعه پایدار به آن توجه کرد.
گراوند اظهار داشت: درست است که امروز صدای آژیر و توپ تانک نداریم اما اکنون توپ و تانک در میدان های اقتصادی جابه جا می شود و جنگ اقتصادی نظام مالی و اقتصادی کشور را هدف قرار داده است.
وی تاکید کرد: در این شرایط حرکت به سمت الکترونیک شدن دولت برای اصلاح برخی مشکلات نظام اداری امری ضروری است.
استاندار بوشهر گفت: با وجود همه مشکلات بیمه سلامت استان بوشهر در سال جاری بخوبی توانسته هزینه های خود را مدیریت کند و انتظار می رود سایر بیمه های طرف قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هم به تعهدات خود عمل کنند.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.