اکبر محمدزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تصاویر مربوط به این روباه در منطقه کولگ از توابع شهرستان مهران توسط دوربین های تله ای گرفته شده است.
وی افزود: تصاویر گرفته شده از این روباه شنی برای سازمان حفاظت محیط زیست ارسال و بعد از تایید نهایی تصاویر توسط کارشناسان سازمان، این گونه جانوری به فهرست وحوش ایلام اضافه شد.
رئیس اداره نظارت بر حیات وحش حفاظت محیط زیست ایلام یادآور شد: پیش از این هیچ گونه تصویر مستند یا مشاهده عینی از این گونه جانوری در استان ایلام مبنی بر وجود این گونه در استان ایلام ثبت نشده بود.
محمدزاده گفت: با ثبت و تایید تصاویر گرفته شده از این روباه، احتمال وجود گونه روباه شنی که به نام روباه افغانی نیز شناخته می شود در مناطق گرمسیری و بیابان های جنوب استان ایلام دور از ذهن نیست.
وی اظهارکرد: با توجه به اینکه پیش از این هیچ گونه مستندی مبنی بر وجود این گونه جانوری در استان ایلام وجود نداشت به همین خاطر تحقیقات و بررسی زیستی این جانور در استان ایلام اندک است.
وی تاکید کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی استان ایلام به طور قطع وجود گونه های جدید یا نایاب که هنوز شناسایی و مشاهده نشده اند به علت نبود مستندات وجود دارد.
به گزارش ایرنا، روباه شنی در مناطق بیابانی، رملی و شن زارها زندگی می کند و چثه ای کوچکتر و گوش های بزرگتر از روباه معمولی دارد.
جوندگان، پرندگان کوچک، لاشه حیوانات، از جیره های غذایی این جانور به شمار می روند.
با ثبت این گونه جانوری هم اکنون استان ایلام زیستگاه سه گونه روباه شامل شاه روباه، روباه شنی و معمولی است.
سال گذشته نیز دوربین های تله ای و دید در شب اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام موفق به شناسایی و ثبت تصاویری از یک گونه مورچه خوار کوچک شد.
هم اکنون با افزوده شدن روباه شنی و مورچه خوار جمعیت گونه های حیات وحش استان ایلام به 40 گونه رسیده است.
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.