حجت‌الاسلام والمسلمین علی لروند روز پنجشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بنیاد برکت از آنجا که وابسته به نهاد رهبری است در خدمت‌ رسانی با مدیریت جهادی اقدام می‌کند که این جهادی بودن باعث شده کارها و اقدام ‌های بزرگی بویژه در عرصه ساخت و ساز مکان‌های آموزشی انجام دهد.
وی افزود: همه تلاش و فعالیت بنیاد برکت برای این است که بتواند در توانمند سازی اقتصادی و بهبود شاخص‌های اجتماعی و فعالیت‌های عام‌المنفعه در مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته مؤثر و مفید واقع شود.
امام‌جمعه ایوان تاکید کرد: این نهاد حمایتی تاکنون اقدام‌های گسترده‌ای در حوزه‌ توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، امور زیربنایی و عمرانی همچون ساخت مسکن محرومان، مدرسه و توسعه فضاهای آموزشی، مسجد، مراکز درمانی، امور عام‌المنفعه و خدمات بیمه‌ای در کشور انجام داده که جای تقدیر دارد.
حجت‌الاسلام لروند یادآور شد: در نظام اسلامی خدمات‌رسانی به مناطق محروم هیچگاه دچار فراموشی نخواهد شد و بنیاد برکت به عنوان یکی از نهادهای پیشرو و وابسته به ولایت، در امر محرومیت ‌زدایی و توسعه مناطق محروم فعالیت‌های مستمری داشته است.
وی با بیان اینکه این نهاد منشا خیر و برکت، ایجاد اشتغال و کاهش محرومیت در کشور شده است، گفت: خدمات ارزنده‌ این نهاد بر همگان آشکار است و همه قدردان خدمات حمایتی بنیاد برکت در مناطق محروم و دورافتاده سراسر کشور هستند.
به گزارش ایرنا، بنیاد برکت در سال 86 تاسیس شد تا به مناطق محروم کشور در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خدمات‌رسانی کند.
این بنیاد عام‌المنفعه تاکنون برای اجرای چند هزار طرح و پروژه در سطح کشور نزدیک به 72 هزار و 510 میلیارد ریال سرمایه ‌گذاری کرده است.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قصد دارد براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب یک ‌هزار مدرسه در مناطق محروم کشور احداث کند که تاکنون ساخت و بهره‌برداری از 800 باب مدرسه تحقق یافته است.
شهرستان 55 هزار نفری ایوان در 35 کیلومتری شمال ایلام قرار دارد.
خبرنگار: لیلی خاکی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7180/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.