نایین
اولین جشنواره فرهنگی و ورزشی غنی سازی اوقات فراغت بانوان شاغل نهادهای نایین گرامیداشت دهه امامت و ولایت با حضور 40 نفر ورزشکار زن در سالن آزادگان مجموعه ورزشی تختی این شهرستان برگزار شد.
بشیر حمیدی رییس اداره ورزش و جوانان نایین گفت : در این جشنواره که با مشارکت امور بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان و همکاری هیأت ورزش های روستایی و بازی های بومی محلی و با حضور دست کم 40 نفر بانوان ورزشکار شاغل دستگاه های اجرایی در رشته های پرتاب دارت، پرتاب توپ بسکتبال، طناب زنی و دو سرعت برگزار شد.
وی اظهارداشت: معصومه عرب از شبکه بهداشت و درمان اول، ناهید شریعت از اداره بهزیستی دوم و سهیلا غلامی از شبکه بهداشت و درمان سوم ، مژگان عبایی از اداره آموزش و پرورش چهارم و محبوبه جمالی از اداره آموزش و پرورش به رتبه پنجم دست یافتند.
در مراسم اختتامیه این جشنواره علاوه بر اهدای جوایز به افراد برتر، به شرکت کنندگان به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.
شهرستان نایین با بیش از 39 هزار نفر جمعیت در 140 کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.
7136
اصفهان
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تبعیت دائم از منویات رهبر معظم انقلاب و قانون اساسی را خط قرمز این نهاد دانست و برخی از فعالیت های این جهاد از جمله تولید سلولهای بنیادین همواره مورد تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است.
مرتضی تیموری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اصفهان با اشاره به شکل گیری جهاد دانشگاهی، گفت: اولین گام جهاد دانشگاهی مشارکت در مدیریت دانشگاهها و مقابله با گروههای معاند و به ویژه گرووهای چپ در دانشگاهها بود.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افزود: با شروع دفاع مقدس، جهاد دانشگاهی در این حوزه نیز به منظور تامین تجهیزات دفاعی و رزمی وارد شد و حدود ۲۰۰ طرح تحقیقاتی و دانش بنیان در زمینه های دفاعی به این جهاد دانشگاهی اصفهان محول شد که تا پایان جنگ تحمیلی ۵۰ طرح آن به ثمر نشست.
وی با اشاره به نقش این نهاد در سالهای پس از دفاع مقدس، ادامه داد: دستیابی به دانش فنی سلولهای بنیادین که ایران را در زمره کشورهای انگشت شمار قرار داد و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی برای رفع مشکلات صنعت و رفع نیازهای جامعه از اقدامات این جهاد در سالهای پس از دفاع مقدس است.
تیموری اظهار کرد: در همین راستا موفقیت های چشمگیری در حوزه درمان ناباروری، ایجاد بانک سلولهای بنیادین، شبیه سازی حیوانات به منظور دستیابی به گونه های برتر و ایجاد بانک خون بند ناف در جهاد دانشگاهی اصفهان در دستور کار قرار گرفت و موفقیت های بسیاری به همراه داشت.
وی اضافه کرد: امسال دومین دکل حفاری نفت ساخته شده توسط جهاد دانشگاهی هفته آینده تحویل وزارت نفت شد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به فعالیت های فرهنگی دیگر این نهاد اشاره کرد و گفت: راه اندازی خبرگزرای ایسنا، خبرگزاری ایکنا، سینا و تاسیس سازمان های دانشجویی دیگر مانند سازمان فعالیت های قرآنی جهاد، مرکز رشد فعالیت های قرآنی از دیگر افتخارات این نهاد است.
وی با بیان اینکه اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور است، ادامه داد: ساختارهای سازمانی جهاد دانشگاهی در اصفهان شامل پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان، جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی، جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه اصفهان فعال در حوزه علوم انسانی و فعالیت های فرهنگی، اولین موسسه آموزشی غیر انتفاعی غیر دولتی و سه شرکت در حوزه خدمات فنی مهندسی است که به عنوان هفت زیر مجموعه مستقل در این استان فعالیت می کنند.
تیموری به فعالیت های پژوهشکده زیست فناوری پژوهشگاه رویان، افزود: ایجاد دامهای شیری و گوشتی با نژاد برتر از اقدامات این نهاد است که در این زمینه آمادگی دارد بمنظور افزایش شیر و گوشت تولیدی دامپروری های استان اصفهان با تلقیح نژادهای برتر خدمات رسانی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: افزایش روزانه ۲۵۰ گرم وزن نژادهای برتر دامهای گوشتی نسبت به دام های متعارف از جمله ویزگی های این دام ها است.
وی همچنین با اشاره به مخاطرات درمان با آنتی بیوتیک در دام ها، گفت: تولید پادتنی به منظور جایگزینی با آنتی بیوتیک ها و بهبود و ایمن شدن درمان های دامی و جلوگیری از تاثیرات منفی در زندگی انسان از دیگر اقدامات این پژوهشگاه است.
رئیس جهاد دانشگاهی اصفهان اظهار کرد: رونمایی از طرح های دستیابی به دانش فنی فرمولاسیون شیمیایی و تکنولوژی پوشش دهی فسفاته، دستیابی به دانش فنی تولید هیدروژل های متخلخل با قابلیت کاربرد در کشاورزی، ترجمه کتاب در حوزه آموزش زبان انگلیسی و انتشار چند جلد در حوزه های مختلف از جمله اقدامات جهاد دانشگاهی اصفهان است.
۱۶ مرداد ۱۳۵۹ سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی توسط ستاد عالی انقلاب فرهنگی در راستای اهداف انقلاب فرهنگی است.
در همین روز چهار جهاد دانشگاهی در اصفهان تشکیل شد.
/۷۱۳۴/6026/