رئیس هئیت موسس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: دریاچه ارومیه، حیات آذربایجان است و انتظار دارم که عوامل دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مسئله دریاچه ارومیه راه حل پیدا کنند که البته ما هم پیگیری می کنیم.
 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، علی اکبر ولایتی در آیین تودیع  و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با اشاره به این که دانشگاه ها امروزه باید مسئله محور عمل کنند، گفت: توجه به حل مسائل برای دانشگاه ها از ضروریات است و از تبریز و دانشگاه آزاد آن انتظار بیشتری داریم به طوری که این دانشگاه الگویی برای دیگر دانشگاه ها باشد.
 
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی غیردولتی و غیر خصوصی است که امیدواریم بتواند عرصه نوینی را در بین مراکز دانشگاهی باشد.
 
وی با بیان این که باید با تدبیر و اندیشه برای شرایط کنونی و مشکلات تلاش کرد، افزود: دست ما بازتر از دانشگاه های دولتی است، چرا که در جمع محدودتری تصمیم گیری می شود و باید توجه داشت که واحدی از دانشگاه تعطیل نشود.
 
وی با تاکید بر این که ترکیه از لحاظ علمی عقب تر از ایران هست، خاطر نشان کرد: ایرانی ها به جای این که به ترکیه برای ادامه تحصیل بروند، می توانند در دانشگاه های ایران و تبریز مشغول تحصیل شوند.
 
ولایتی در بخشی دیگر از سخنان خود به شهر دانشگاهی تبریز در زمان های گذشته اشاره کرد و افزود: "ربع رشیدی"  شهر دانشگاهی در تبریز بود که با 600 دانشجو توسط خواجه رشید الدین فضل الله همدانی فعالیت می کرد و همانند آن " جندی شاپور" و البته نه به این کیفیت، به تربیت دانشجو می پرداخت. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
وی با اشاره به پیشینه تاریخی رصدخانه خواجه نصیرالدین طوسی در مراغه، یاد آور شد: خواجه نصیر به بهانه این رصدخانه، کتابخانه‌ای با 200 هزار کتاب را راه‌اندازی کرد و در واقع با حفظ این کتاب‌ها از دست مغول، پل علمی بین دوران قبل از حمله مغول و بعد از مغول را ایجاد کرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.