عادل غلامی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حدود ۸۷ هزار میلیارد ریال از منابع بانکی و ۵۱ هزار میلیارد ریال از مصارف بانکی استان در اختیار بانک ملی است.
وی ادامه داد: بانک ملی آذربایجان شرقی رتبه اول استانی از نظر جذب منابع و همچنین اعطای تسهیلات را دارد.
غلامی با بیان اینکه در سیستم بانکی بهترین «ان پی ال» مربوط به بانک ملی است که ۳.۱ می باشد، اضافه کرد: یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مطالبات بانکی آذربایجان شرقی است که از نصف میانگین کشوری کمتر است.
وی افزود: رویکرد تمامی بانک های آذربایجان شرقی از بابت استفاده از ابزارهای مطالباتی در جهت تعیین تکلیف ستودنی است و آنها توانسته اند از استمهال، انتقال اقساط به پایان دوره و موانع معاملاتی مشتریان برای تعیین تکلیف کردن استفاده کنند.
مدیر اداره امور شعب بانک ملی استان آذربایجان شرقی گفت: واحدهای تولیدی بزرگ در مطالبات به نحوی با بانک ها در تعامل هستند و در پرداخت اقساط واحدهای تولیدی اصلی و صنعتگران خبره مشکلی در مطالبات نداریم.
وی ادامه داد: تشویق به استفاده از ابزارهای خدمات الکترونیکی در جهت شفاف سازی ، سالم سازی فضای کسب و کار و اشتغال زایی از دیگر رویکردهای بانک ملی استان است.
غلامی اظهار داشت: بانک ملی در ۱۰ سال اخیر در سطح کشور بهترین خدمات الکترونیکی را ارایه داده و تنها بانکی است که رمز یکبار مصرف اول و دوم را تولید و عملیاتی کرده است.
وی افزود: در حوزه مسیولیت های اجتماعی بانک ملی آذربایجان شرقی اقدامات بسیار گسترده ای انجام داده که از جمله آنها می توان به همکاری این بانک با آموزش و پرورش استان جهت آشنایی با مفاهیم اقتصادی اشاره کرد.
مدیر اداره امور شعب بانک ملی استان آذربایجان شرقی گفت: هر سال حدود ۵ مدرسه در سطح استان توسط بانک ملی احداث می شود و امسال تا کنون احداث سه مدرسه در مناطق مختلف استان به اتمام رسیده است.
وی ادامه داد: در رابطه با آزادسازی زندانیان غیرعمد نیز تسهیلات قرض الحسنه از طریق ستاد دیه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با ۵ ماه فرصت تنفس ارایه می دهیم.
غلامی همچنین در خصوص وام های ازدواج نیز گفت: سال گذشته در کل استان ۵۲ هزار نفر برای این منظور معرفی شده بودند که ۱۴ هزار نفر از آنها بانک ملی را به عنوان بانک عامل انتخاب کرده بودند و ۹۷ درصد زوج ها وام درخواستی خود را دریافت کردند.
۶۱۲۰/۵۱۸