فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: اقدام پیشگیرانه مهمترین عامل در مقابله با اثرات سوء مصرف مواد مخدر در جامعه است.

به گزارش ایلنا از آستارا، یونس رنجکش در نهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان آستارا گفت: اقدامات پیشگیرانه موجب کاهش هزینه های درمان و مبارزه و مقابله خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای اجرای طرح های پیشگیرانه ابتدا باید با شناخت دقیق از ظرفیت های جامعه بسترهای اجتماعی را فراهم و فرهنگ سازی کرد.

وی یادآور شد: فرهنگ سازی باید به یک باور درهمه ارکان ساختار اجتماعی و همچنین دستگاه های اجرایی تبدیل شود و در این زمینه شناخت کافی از خطرات، تهدیدات و اثرات سوء مصرف مواد مخدر بسیار حائز اهمیت است.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آستارا ادامه داد: اگر هر دستگاه اجرایی در زمینه شرح وظایف خود با درک مسئولیت ها و اهمیت پرداختن به آن اقدام مناسب داشته باشد در کنار خانواده ها و عموم جامعه می توان با اجرای طرح های پیشگیرانه و آگاهی بخشی به مردم مصونیت های لازم را ایجادکرد.

وی خواستار فراگیر شدن طرح ها و برنامه های پیشگیرانه با توجه به سند جامع بالادستی برای مقابله با مصرف مواد مخدر در جامعه و قاچاق آن شده است.

رنجکش تاکید کرد: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از برنامه های اولویت دار دولت در این زمینه است و این امکان پذیر نیست مگر با درک صحیح تهدیدات مواد مخدر در جامعه توسط همه ارکان دولت و مردم که باید با جدیت پیگیری شود.

وی همچنین به اجرای برنامه های این شورا در آستارا اشاره و یادآور شد: براساس اولویت های تعیین شده بیشترین مصوبات جلسات با محوریت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی است و از ابتدای سال جاری تاکنون 8 جلسه ستاد با 65 مصوبه برگزار شده است که بیش از 84 درصد این مصوبات اجرایی شد.

شاهکوهی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان هم در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات فرمانداری آستارا در برگزاری  جلسات و پیگیری های مصوبات و برنامه های ستاد در این شهرستان اظهار داشت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آستارا به ریاست فرماندار این شهرستان یکی از شوراهای فعال و پویای استان است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست های تدوین شده در بحث مقابله با مواد مخدر اجرای طرح های پیشگیرانه در اولویت قرار دارد و باید بتوانیم زمینه های استفاده از مصرف مواد مخدر در جامعه را کاهش دهیم.

وی گفت: اکنون شاهد تغییر نوع مصرف مواد مخدر در جامعه هستیم و هر روز تنوع این مواد افزایش می یابد و با توجه به سودآوری قاچاق مواد مخدر در جهان تجارت آن جزء چهار تجارت مهم دنیاست.

وی یادآور شد: اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی، تشکیل پاتوق های اجتماعی و سرگرم کردن جامعه در محیط های سالم موجب کاهش رشد مصرف مواد مخدر می شود که این مهم نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مردم است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.