به گزارش ایرنا، لیلا رضایی عصر روز شنبه در آیین آغاز بکار نخستین مرکز یادگیری محلی سوادآموزی بخش چاروسا در شهرستان کهگیلویه اظهار داشت: هدف از ایجاد این مراکز توانمند سازی افراد زیر 50 سال به ویژه در مناطق روستایی و عشایری است.
وی از عزم راسخ دولت تدبیر و امید و وزارت آموزش و پرورش برای توانمند سازی و با سواد کردن جامعه هدف خبر داد و افزود: در مراکز یادگیری محلی ، مهارتهای متناسب با نیاز مخاطبان ارایه می شود.
رضایی تصریح کرد: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، طرح راه اندازی مراکز یادگیری محلی به منظور توانمند سازی افراد سواد آموز برای رسیدن به یک زندگی عالمانه و هدفمند در دستور کار سازمان نهضت سوادآموزی در چند سال اخیر قرار گرفته است.
وی گفت: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌هایی است که بیشترین میزان رشد را در سوادآموزی دارد و این استان جزء حوزه‌های برتر در توسعه مراکز یادگیری محلی در کشور است.
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی فرصتی برای فراگیری مهارت‌های زندگی و به دنبال آن ایجاد کسب و کار، اشتغال زایی و تولید است.
عدل هاشمی پور بر همکاری مسئولان و مشارکت مردم و سازمان های های مردم نهاد برای تحلق اهداف مراکز یادگیری محلی تاکید کرد.
این مرکز دوازدهمین مرکز یادگیری محلی در کهگیلویه وبویراحمد است که فعالیت خود را در سال تحصیلی جاری آغاز کرده است.
هم اکنون بیش از یکهزار و 500 نفر در مراکز یادگیری محلی این استان توسط 300 مربی در حال آموزش هستند.
براساس سرشماری سال 95 ، جمعیت بی سواد گروه سنی 10 تا 49 سال استان 34 هزار و 106 نفر است که 9 هزار و 205 نفر مرد و 24هزار و 901 نفر زن هستند.
در بین شهرستان ها نیز گچساران و بویراحمد با 96/6 و 93/8 بیشترین و کهگیلویه با 88/2 و لنده با 88/4 کمترین میزان باسوادی را دارند.
راه اندازی مراکز یادگیری محلی سوادآموزی از سال تحصیلی 94 در دستور کار سازمان نهضت سوادآموزی قرار گرفته است .
7531/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.