به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد سعید کریمیان روز چهارشنبه در سمینار آموزشی مدیریت خون بیمار اظهار داشت: جانمایی 2 شاخص اهدای خون اتولوگ و مدیریت خون بیمار در ارزیابی عملکرد بانک خون های بیمارستان ها و استقرار نظام مراقبت از خون در مراکز درمانی نشان از تاکید سازمان انتقال خون برای ترویج ادبیات نوین انتقال خون دارد.
مدیرکل انتقال خون کردستان تاکید کرد: طرح هایی از این دسته در بیمارستان های تامین اجتماعی کردستان اجرا خواهند شد.
وی از آشنا کردن بیماران با حقوق خود در حوزه انتقال خون به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر نام برد که برای اجرای طرح های مبتنی بر انتقال خون محافظه کارانه است.
کریمیان افزود: انتظار می رود از پیاده سازی این طرح ها در دو بیمارستان تامین اجتماعی سنندج و سقز موفقیت های چشمگیری حاصل شود.
وی با یادآوری اینکه بیمارستان های تامین اجتماعی کردستان در ارزیابی عملکرد زنجیره تزریق خون پس از بیمارستان توحید سنندج موفق به کسب رتبه های دوم و سوم استان شده اند، یادآور شد: بستر اجرای طرح های پایلوت استانی، منطقه ای و ملی در بیمارستان های تامین اجتماعی فراهم است.
مدیرکل انتقال خون کردستان دستاورد اجرای این طرح ها را کاهش عوارض تزریق خون در بیماران، صرفه جویی در منابع حوزه بهداشت و درمان استان و افزایش سطح بهداشت و سلامتی آحاد جامعه عنوان کرد.
وی بر درمان بیماری های خونی و کم خونی های مزمن با استفاده از جایگزین های تزریق خون تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح ها از تزریق خون نا به جا و غیر ضروری می کاهد و بر استفاده از روش هایی تاکید می کند که کاهش نیاز به تزریق خون را به همراه دارد.
کریمیان از پزشکان تجویز کننده خون و فرآورده های آن خواست از تجویز و تزریق مکرر خون فاصله بگیرند و تزریق دوم را تنها در صورتی تجویز کنند که عوارض احتمالی ناشی از تزریق اول به خوبی بررسی، شفاف و مستند شده باشد.
انتقال خون کردستان فرآورده های تولیدی خود را در میان 17 بیمارستان توزیع می کند که از این تعداد دو بیمارستان در شهرستان های سنندج و سقز متعلق به مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی استان است.
9937/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.