تورج فتحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تمامی این پل ها به دلیل سیلابی شدن رودخانه ها در سال های گذشته دچار آب شستگی در قسمت پایه های آن شده اند و هم اکنون بسیاری از پایه های آنها در بیرون از زمین قرار دارند.
وی اظهار داشت : از یکسو تردد خودروهای سنگین از روی این پل ها روند تخریب آنها را سرعت می بخشد و از سوی دیگر امکان مسدود کردن آنها به واسطه تبعات اجتماعی آن امکان پذیر نخواهد بود.
فتحی به پل روستای توکله اشاره کرد و بیان داشت : این پل راه ارتباطی یکصد روستا را به هم متصل می کند و هم اکنون در شرایط بحرانی قرار دارد و باید قبل از شروع فصل بارندگی نسبت به ترمیم و بازسازی ان اقدام شود.
وی پل قدیمی گلیج را نمونه دیگری از پل های در حال تخریب دانست و خاطرنشان کرد : پایه های این پل نیز به دلیل دهانه کم 10 متر دچار تخریب شده و در تلاش هستیم تا پس از تخریب آن دهانه پل را به 24 متر افزایش دهیم و پل فلزی بلا استفاده ولی آباد را بر روی آن نصب نماییم.
وی تصریح کرد : تنها برای این پروژه 500 میلیون تومان اعتبار استانی و 150 میلیون تومان نیز از محل اعتبارات شهرستان در نظر گرفته شده است.
به گفته رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تنکابن ، هم اکنون تردد خودروها در این مسیر از روی پل جدید امکان پذیر است اما به دلیل کم عرض بودن آن امکان تردد همزمان خودروهای سنگین و سبک وجود ندارد و همین مسئله سبب ایجاد ترافیک در این مسیر شده است.
وی یادآور شد : ایجاد دیواره سازی جهت جلوگیری از آب شستگی پایه های پل ضروری است اما متاسفانه در سال های گذشته به آن توجه نشد و همین امر سبب کاهش عمر مفید پل ها در منطقه شده است.
سال گذشته ریزش پل معلم کوه در بخش نشتا تنکابن یک کشته و 19 مجروح به همراه داشت.
شهرستان 166 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.
خبرنگار: علیرضا پورعلم**انتشار دهنده: محسن حسن نیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.