رسول راشکی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعضای این کاروان در قالب مرحله دوم نذر آب متشکل از ۱۵ پزشک عمومی، دندانپزشک، متخصص زنان، اطفال، کارشناس علوم آزمایشگاهی،  روانشناس و پیراپزشک و  ۴۰ نیروی اجرایی متشکل از تیم‌های درمانی، فرهنگی و حمایت روانی از اول تا چهارم شهریور در روستای چاه‌احمد شهرستان خاش مستقر شدند.

وی ادامه داد: در زمان استقرار کاروان سلامت و نیکوکاری اعزامی هلال احمر استان تهران در خاش هزار و ۲۷ نفر از مردم منطقه از سوی پزشکان عمومی، ۵۴۳ نفر از سوی پزشکان متخصص ، ۴۰۵ نفر از سوی دندانپزشکان، ۳۰ عمل سرپایی و ۶۹۳ نفر نیز از خدمات پیراپزشکی بهره‌مند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا سه هزار و ۳۷۲ قلم دارو بین مردم منطقه به طور رایگان توزیع شد.

راشکی افزود: همچنین با توجه به کمبود آب آشامیدنی بهداشتی خیران و داوطلبان جمعیت هلال احمر تهران در مدت استقرار در منطقه  ۶۰ مخزن آب  بین ساکنان چاه‌احمد شهرستان خاش توزیع کردند.

وی توزیع ۸۰ بسته بهداشتی،  ۸۰۰ بسته لوازم التحریر، ۷۵۰ قلم اسباب بازی ، ۶۰۰ جفت کفش ، ۲ هزار و ۶۰۰ البسه ،۸۰ بسته غذایی ، ۲۰ هزار ماسک  و رنگ آمیزی مدارس را از دیگر خدمات  کاروان سلامت تهران در خاش ذکر کرد.

 راشکی یکی دیگر از خدمات کاروان سلامت استان تهران را نصب یک دستگاه تصفیه آب آشامیدنی در منطقه چاه احمد عنوان کرد و افزود: هر روز ۲۵ هزار لیتر آب  توسط این دستگاه در منطقه تصفیه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از خدمات تمامی داوطلبان نیکوکار و جوانان عضو مشارکت کننده در کاروان سلامت و نیکوکاری هلال احمر استان در روستاها و مناطق محروم خاش تقدیر کرد.

وی با اشاره به اهمیت طرح ملی « نذر آب» گفت: سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی برای کاهش آلام مردم دچار خشکسالی سیستان و بلوچستان مرحله نخست این طرح را در تابستان سال گذشته در قالب سه طرح توزیع تانکر آب، سبد غذایی و اعزام کاروان‌های سلامت به اجرا در آورد و امسال نیز مرحله دوم این  طرح را در استان به اجرا درآورده است.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به دلیل بروز خشکسالی ۲ دهه و وزش بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان در شمال و مونسون (بادهایی که شبیه به نسیم دریا بوده، اما سرعت وزش در آنها شدیدتر و هماهنگ تر است و در زمان های خاصی از سال در دریای عمان و سواحل چابهار جریان دارند) در جنوب استان همواره با بادها و توفان‌های شدید و گرد و غبار روبه رو است که گاه سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از ۲۰ برابر حد استاندارد می‌شود.
این استان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استان هایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی به طور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز و جنوب احتمال وقوع سیل، زلزله، سونامی و دمای زیاد هوا معمولا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل‌های مقطعی وجود دارد.

۷۳۱۶**۶۰۸۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.