ایرج مقدمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مصوبه وزارت آموزش و پرورش بخش اجرایی پایگاه های تغذیه سالم مدارس بر عهده سازمان دانش آموزی است.
به گفته وی، بر اساس آمار سازمان دانش آموزی 525 بوفه در سطح مدارس استان زنجان فعال، حدود 100 واحد از آن استاندارد و بقیه این پایگاه ها نیمه استاندارد است.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: فعالیت پایگاه های تغذیه سالم مدارس نیازمند دریافت مجوز از سوی سازمان دانش آموزی است که باید در آن همه مسائل بهداشتی از قبیل بهداشت محیط ساختمان، داشتن کارت سلامت، استفاده از روپوش مخصوص و دستکش های یکبار مصرف رعایت شود.
مقدمی تاکید کرد: رد صورت رعایت نکردن هریک از موارد بیان شده مدیر مدرسه باید پاسخگو باشد چرا که مجری بخشنامه های مربوط به پایگاه های تغذیه سالم در مدارس، مدیران هستند.
وی افزود: لیست توزیع مواد غذایی و خوراکی های مجاز و غیرمجاز برای دانش آموزان از ابتدای مهر هرسال اعلام می شود.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با تاکید بر اینکه توزیع مواد غذایی ناسالم و غیرمجاز در پایگاه های تغذیه سالم مدارس ممنوع است، گفت: والدین باید این دستگاه را کمک کنند و چنانچه با موارد غیرمجاز مواجه شدند آن را به اطلاع کارشناسان سلامت و یا از طریق پورتال اداره کل از طریق بخش تماس ها برای رسیدگی به موضوع در میان بگذارند.
مقدمی عمده مشکل پایگاه های تغذیه سالم در مدارس استان زنجان را فضای فیزیکی بیان کرد و افزود: با توجه به آیین نامه های موجود می توان از ظرفیت بخش خصوصی برای فعالیت در این پایگاه ها استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم بر اساس ماده سه آیین نامه اجرایی تامین، حفظ و ارتقا سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانش آموزان مصوب هیات وزیران آبان 1384 و بر اساس ابلاغ مشترک آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان با هدف ارتقای تامین بخشی از انرژی و مواد مغذی مورد نیاز دانش آموزان، ارائه مواد غذایی سالم و جلوگیری از عرضه مواد غذایی کم ارزش تغذیه ای به آنان، تهیه و در سطح مدارس کشور به اجرا درآمده است.
7325/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.