به گزارش ایرنا در این رقابت ها که جمعه شب با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان یافت، تیم های بیستاب و دی اس دی عنوان های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
رییس پژوهشسرای دانش آموزی تربت حیدریه در حاشیه مراسم پایانی به خبرنگار ایرنا گفت: ایده تیم آب خاکستری در خصوص استفاده مجدد از آب خاکستری (آب استفاده شده) و ایده تیم بیستاب نیز در خصوص مصرف بهینه آب می باشد.
وی با بیان اینکه ایده تیم دی اس دی در خصوص کاهش تصادفات رانندگی ناشی از خواب آلودگی است، گفت: بطور کلی نیمی از ایده ها قابل کاربردی شدن داشتند و ایده پردازان حوزه گردشگری نیز مورد توجه اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفتند.
هفتمین دوره مسابقات کارگاه ایده پردازی آخر هفته (استارت آپ ویکند) از دیروز با حضور 11 تیم دانش آموزی در کانون فرهنگی شهید فاضلی تربت حیدریه آغاز شده بود.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری تربت حیدریه نیز گفت: رقابت ها با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تقاضامحور و با قابلیت اجرایی شدن، برگزار شد.
مسعود جمشیدیان با بیان اینکه امسال رقابت ها از 2 ویژگی خاص برخوردار بود که ویژگی نخست تنها شرکت دانش آموز است که با همکاری پژوهشسرای دانش آموزی این شهرستان محقق شده، افزود: ویژگی دوم آن است که برای نخستین بار مفاهیم 'هوش مالی' نیز در درقابت ها گنجانده شده تا شرکت کنندگان از هم اکنون با موضوعاتی چون مدیریت هزینه در کسب و کار آشنا شده و تجربه آموزی کنند.
وی گفت: ظرف سه سالی که از برگزاری رویدادهای ایده پردازی در تربت حیدریه می گذرد، توجه خاص مسوولان موجب شده تا ترویج فرهنگ کسب و کارهای مبتنی بر استارت تاپی در این شهرستان رشد کرده و در نتیجه اکنون شاهد فعالیت دانش آموزانی هستیم که از حالا دغدغه مالی و کسب درآمد دارند و این می تواند برای این نسل، آینده پرباری رقم بزند.
جمشیدیان اظهار داشت: اگر بخواهیم به زبان ساده استارت آپ را معرفی کنیم، به شرکت های نوپایی گفته می شود که با یک ایده ساده و اولیه شروع می کنند و به سرعت رشد می یابند و به درآمد می رسند.
وی افزود: استارت آپ ویکند همایش و رویدادی آموزشی تجربی در سراسر دنیا است که معمولا انتهای هفته برگزار شده و افراد خلاق و پرانگیزه شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، بازاریاب های حرفه ای و طراحان گرافیک گرد هم آمده و در مدت 56 ساعت به ارایه ایده ها و یا پروژه های خود می پردازند.
جمشیدیان گفت: نحوه اجرا به این شکل است که هر نفر ایده خود را در مدت زمان یک دقیقه مطرح می کند و سپس ایده های برتر انتخاب می شوند و با تشکیل گروه هایی روی عملی کردن آن ایده کار می کنند و در نهایت در ساعات پایانی ایده هایی که روی آن کار شده، مجددا ارائه می شوند.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
6121 /1744
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.