عادل سپهر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به همین منظور و در راستای فرهنگ سازی برای استفاده کمتر از خودرو، اعضای هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد کرده است روز سه شنبه استفاده از دوچرخه و طی کردن مسیرهای کوتاه به صورت پیاده در دستور کار این اعضا قرار گیرد.
وی اظهار داشت: استفاده از خودرو به عنوان یکی از منابع اصلی آلودگی باید مورد توجه همه مردم قرار گیرد که در این راستا دانشگاه فردوسی در سالهای اخیر طرح هایی را به عنوان دانشگاه سبز (حافظ محیط زیست) اجرا کرده است.
وی گفت: به عنوان نمونه امکان استفاده بیشتر از دوچرخه برای رفت و آمد در سطح دانشگاه فراهم شده و با ایجاد پویش هایی برای استفاده کمتر از کیسه های پلاستیکی سعی در فرهنگ سازی حفظ محیط زیست شده است.
سپهر افزود: سه شنبه های بدون خودرو پویشی نمادین بود که اولین بار توسط محمد درویش یکی از مدیران سابق سازمان محیط زیست برای مشارکت بیشتر مردم در توجه دادن به تاثیر خودرو درآلودگی هوا از سال 95 در شهرستان اراک آغاز شد.
وی اظهار داشت: طرح سه شنبه های بدون خودرو با هدف مشارکت بیشتر شهروندان در کاهش آلودگی هوا با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و برخی بانک ها نیز به تبلیغ این طرح پرداختند.
رئیس روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به نقش دانشگاهیان در فرهنگ سازی جامعه ادامه داد: طرح برداشتن یکی از دیوارهای این دانشگاه نیز در دست بررسی است و مطالعات اولیه آن انجام شده تا دانشگاه سبز بیشتر به جامعه معرفی شود.
وی گفت: ایفای مسئولیت اجتماعی طبق سند راهبردی دانشگاه فردوسی یکی از جهت گیری های اصلی این دانشگاه است.
سپهر، اثرگذاری اجتماعی را یکی از مهم ترین مسولیت های دانشگاه دانست و افزود: پرورش شهروند مسئول موجب ارتقای سطح رفاهی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه است و این دانشگاه سعی دارد در راستای بر طرف کردن مشکلات جامعه پروژه های تحقیقی را تعریف و اجرا نماید.
استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه فردوسی اظهار داشت: دانشگاه باید رسالت خود را در محیط پیرامونی خود و در سطح دانشکده ها آغاز کند و به همین دلیل در مرحله اول این طرح ها در خود دانشگاه انجام می شود. 2030 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.