به گزارش ایرنا، معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر در این آیین گفت: بیماران اعصاب و روان با طیف وسیعی از اختلالات خلقی، عاطفی و شناختی مزمن می توانند از خدمات این مرکز بهره مند شوند.
مسعود صیادی با بیان اینکه ظرفیت خدمات روزانه این مرکز 50 نفر است افزود: در این مرکز خدمات درمانی، توانبخشی، اجتماعی، مشاوره، آموزش خانواده، هنردرمانی، کاردرمانی، سایکودرام (تئاتر درمانی ) و حرفه آموزی به بیماران روانی مزمن ارائه می شود.
وی بیان کرد: افزون براین بیماران اعصاب و روان در این مرکز در بخش حرفه آموزی مهارت هایی مانند ادبیات، شعرخوانی، موسیقی، سفال و معرق که استعداد و زمینه آن را دارند و براثر بیماری آنها را فراموش کرده اند، دوباره فرا می گیرند.
صیادی یادآور شد: بیماران اعصاب و روان در این مرکز ضمن دریافت مشاوره و خدمات لازم از طریق مددکار، مربی و تیم تخصصی حتی می توانند گواهینامه های فنی و حرفه ای را کسب و کارفرمایان آنها را به کار گیرند.
وی بیان کرد: هم اکنون در 2و مرکز شبانه روزی نگهداری بیماران روانی مزمن در گناوه و دشتستان 160 بیمار روانی مزمن نگهداری می شوند.
صیادی اظهار کرد: 150 بیمار روانی مزمن در شهرستان های بوشهر، گناوه و دشتی از خدمات ویزیت در منزل بهره مند هستند.
وی مهمترین مشکلات بیماران روانی را هزینه های سنگین دارو و ویزیت آنان عنوان کرد و گفت: نبود پوشش بیمه ای بیماران اعصاب و روان هزینه های مراقبت و توانبخشی این بیماران را دو چندان کرده است که انتظار می رود در نظام سلامت و بیمه این مشکل برطرف شود.
صیادی اظهار کرد: هزینه نگهداری بیماران اعصاب و روان در مراکز اعصاب و روان بسیار زیاد و سنگین است به همین دلیل اولویت و توصیه ما در فرایند توانبخشی ارائه خدمات توانبخشی در منزل است که با توسعه کمی و کیفی خدمات توانبخشی در منزل باید به سمتی پیش برویم که خانواده ها بیماران خود را به مراکز نگهداری نسپارند و در منزل از آنان مراقبت کنند.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.