شرکت های بزرگ در طول زمان به دلیل شهرت خود به شکلی وارد زندگی روزانه ما می شوند و بعضی از آن ها تا جایی پیش رفت می کنند که اسمشان را هر روز می شنویم.

به گزارش جماران، بسیاری از شرکت های بزرگ جهان این ویژگی را به دست آورده اند و به گونه ای وارد زندگی ما شده اند که در آن به صورت مستقیم تاثیر گذار هستند.

احتمالآ شما با کلیه شرکت های نام برده شده در این گزارش آشنایی دارید و ممکن است که از محصولا آن ها نیز در حال استفاده باشید ولی با احتمالآ از ارزش نام تجاری آن ها مطلع نیستید. تصمیم داریم در این گزارش 10 عدد از بزرگ ترین شرکت های جهان را بر اساس ارزش نام تجاری به شما معرفی کنیم.

فیس بوک - 36.5 میلیارد دلار

تکنولوژی در سال های اخیر با پیشرفت بسیاری رو به رو بوده است و فناوری های جدید روز به روز در حال ورود به بازار هستند. یکی از محصولات عصر تکنولوژی شبکه های اجتماعی هستند که در دهه اخیر به شهرت بسیار زیادی دست یافته اند. موفق ترین این شبکه ها نیز فیس بوک است که توانسته تنها با ارایه یک محیط اجتماعی مجازی به ارزشی برابر با 36.5 میلیارد دلار برای نامش برسد.


جنرال الکتریک - 37.5 میلیارد دلار

احتمالآ اگر تا به حال به فروشگاه های مرکزی لوازم خانگی سر زده باشید حتمآ محصولی از شرکت جنرال الکتریک را مشاهده کرده اید. این شرکت در طول زمان فعالیت خود توانسته به راحتی در میان بهترین تولید کنندگان لوازم خانگی قرار گیرد. محصولات این شرکت به تمامی کشورهای جهان صادر می شوند و هر سال در میان پرفروش ترین های جهان قرار دارند.


تویوتا - 37.8 میلیارد دلار

تویوتا در میان خودوسازان جهانی با تولید محصولاتی متنوع در قیمت های مختلف توانسته بخش عظیمی از بازار را به دست آورد و توانسته در سال های اخیر به بزرگ ترین خودروساز جهان تبدیل شود. با این حال بزرگ ترین شرکت خودروساز جهان نیز از اشتباه پاک نیست و در نیمه اول سال 2015 به دلیل استفاده از کیسه های هوای غیر استاندارد با کاهش سود شدیدی مواجه شده است.


سامسونگ - 37.9 میلیارد دلار

شرکت سامسونگ این روزها توانسته نام بزرگ ترین تولید کننده تلفن همراه در جهان را به خود اختصاص دهد و با تولید محصولاتی متنوع در رده های قیمتی متفاوت به عنوان یکی از بهترین تولید کنندگان تجهزیات الکترونیکی در جهان شناخته شود. این شرکت تقریبآ در تمامی زمینه های تکنولوژی فعال است و محصولاتی را تولید می کند که توسط شرکت هایی همانند اپل مورد استفاده قرار می گیرد.


مک دونالد - 39.5 میلیارد دلار

با اینکه مصرف غذای سالم و بهداشتی هر سال در حال به دست آوردن شهرت بیشتری است اما شرکت مک دونالد توانسته با تولید ساندویچ ها و برگرهایی لذیذ درآمد خود را به راحتی حفظ کند. این شرکت در حال حاضر بزرگ ترین رستوران زنجیره ای جهان است و تقریبآ در تمامی کشورها شعبه دارد.


IBM - 49.8 میلیارد دلار

شرکتی که در عصر ساخت کامپیوترها توانست در میان قوی ترین تولید کنندگان تجهیزات الکترونیکی قرار گیرد و با اینکه در سال های اخیر از تولید سخت افزارهای کوچک کناره گیری کرده است اما هنوز هم تعدادی از قوی ترین کامپیوترها را در اختیار دارد. IBM این روزها بیشتر در زمینه ساخت سرورهای عظیم اطلاعاتی فعالیت می کند و در عین حال توانسته چندین دستگاه از قوی ترین ابر رایانه های جهان را نیز تولید کند.


کوکا کولا - 56 میلیارد دلار

کوکا کولا توانست از زمان آغاز به کار خود به عنوان معروف ترین نوشیدنی دنیا شناخته شود و در سراسر جهان با تولید یک محصول مشخص و ثابت به سود و شهرت بسیار عظیمی دست یابد. این شرکت از زمان فعالیت خود چندین محصول دیگر را نیز تولید کرده است اما هیچ گاه نتوانسته است به موفقیت نوشیدنی ابتدایی خود دست یابد.


گوگل - 65.6 میلیارد دلار

با اینکه موتورهای جست و جوی بسیاری در سراسر جهان وجود دارد اما گوگل توانسته با اختلاف بسیار زیادی به قدرتمندترین و بهترین موتور جست وجوی جهانی تبدیل شود. شرکت گوگل در سال های اخیر زمینه فعالیت خود را به شدت گسترش داده و وارد عرصه های مختلف تکنولوژی شده است. این روزها تقریبآ هیچ فردی نیست که به صورت روزانه از گوگل استفاده نکنند.


مایکروسافت - 69.3 میلیارد دلار

مایکروسافت امروزه به عنوان بزرگ ترین تامین کننده سیستم عامل رایانه ها در جهان شناخته می شود و به شکل بسیار بزرگی در پیشرفت تکنولوژی نقش داشته است. مایکروسافت از زمان ورود خود به دنیای تکنولوژی توانست سهم بسیار عظیمی از بازار را به دست آورد و به همین خاطر به راحتی بسیاری از شرکت های رقیب را کنار گذاشت. تاثیر شرکت مایکروسافت در پیشرفت تکنولوژی بی نظیر است و احتمالآ بدون این شرکت این روزها دنیای فناوری کاملآ متفاوت بود.


اپل - 145.3 میلیارد دلار

شرکت اپل در دهه نود به عنوان رقیب اصلی مایکروسافت در زمینه تولید کامپیوترهای شخصی بود و سال ها در تلاش بود تا از این شرکت پیشی بگیرد. با این که اپل در آن سال ها موفق به این کار نشد اما چندین سال بعد با معرفی تلفن همراه آیفون توانست به بزرگ ترین برند تجاری جهان تبدیل شود. اپل در حال حاضر پر سودترین شرکت فعال در زمینه تجهیزات الکترونیکی است و بخش عظیمی از این موفقیت خود را نیز مدیون تلفن همراه آیفون است.

منبع: بازار خبر

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.