رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز با بیان اینکه آذربایجان شرقی از سال‌های گذشته محروم بوده و هست، گفت: صنایع آذربایجان مربوط به چهل سال پیش است و انتظار داریم دولت، سیاست‌های عملیاتی مناسبی  را برای نوسازی واحدهای تولیدی و صنعتی اتخاذ کند.
 
 به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، صمد حسن زاده در جلسه شورای اداری استان با اشاره به سخنان سخیف رییس جمهور آمریکا در سخنرانی دیروز خود عنوان کرد: همه ما سربازان انقلاب هستیم و به عنوان خدمتگزار در خدمت نظام و مردم خود هستیم و بر این باوریم که اتفاقات این چنینی، انسجام ملت را افزایش می دهد.
 
وی عنوان کرد: ما و همه ملت ما یک سپاهی و بسیجی و ارتشی و یک ایرانی مسلمان هستیم که اعتقاد راسخی برای موجودیت کشور داریم و به میهن خود عشق می ورزیم.
 
وی تصریح کرد: دنیا باید بفهمد که نظام جمهوری اسلامی در کنار ملت است و تنها نیست. مردم در کنار سیاست های رهبری و مسئولین در کنار و خدمت مردم می باشند و اجازه نمی‌دهند که کوچکترین اتفاقی، وحدت و همدلی مردم ایران را خدشه دار کند.
 
رییس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه در چند سال گذشته، کارهای بسیار بزرگی در کشور انجام شده است که آذربایجان شرقی از این کارهای بزرگ محروم بوده است، عنوان کرد: متاسفانه در استان آذربایجان شرقی برخی شاخص‌های اقتصادی نسبت به شاخص‌های اقتصادی کشور پایین تر است و به جرات می گوییم که این شاخص ها در شان استان ما نیست.
 
حسن زاده با اشاره به برخی مشکلات موجود در حوزه سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی استان تصریح کرد: در حدود 50 گروه تجاری از کشورهای آسیایی و اروپایی در سال 95 و 96 به استان آذربایجان شرقی سفر کردند ولی متاسفانه هیچ کدام از آن ها تا کنون به نتیجه ای منجر نشده است.
 
وی ابراز کرد: در بیشتر شهرک های صنعتی استان با مشکل نبود گاز، آب ، برق و بسیاری مسائل ابتدایی روبرو هستیم که این مسائل نیز در شان استان نیست.
 
 
وی تصریح کرد: باید تسهیلات بانکی با نرخ های مناسب در اختیار فعالین اقتصادی قرار گیرد و وضعیت فعلی بهره های بانکی قابل قبول نیست.
 
حسن زاده با انتقاد از عدم اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده ابراز کرد: ما تولید کنندگان مخالف پرداخت مالیات نیستیم ولی فشارهای مالیاتی باعث شده است که واحدهای تولیدی نتوانند آن چنان که باید و شاید واحدهای خود را توسعه دهند.
 
وی با بیان اینکه از سال های گذشته نگرانی هایی برای بنگاه های اقتصادی ایجاد شده و این نگرانی ها رفع نشده است، ابراز کرد: بسته حمایتی تشویقی از سرمایه گذاری در سال 95 تصویب شد ولی تا امروز هیچ واحدی نتوانسته است از این تسهیلات استفاده کند و میزان این حمایت ها نیز در شان یک صادر کننده نیست. حمایت نقدی 500 دلاری برای شرکت در نمایشگاه های خارجی در شان یک واحد صنعتی و تولیدی صادر کننده نیست و به جرات می توان گفت که اگر واحدی می خواهد در یک نمایشگاه خارجی شرکت کند حداقل 10 تا 20 هزار دلار نیاز به سرمایه دارد.
 
 وی با قدردانی از تلاش های دکتر جبارزاده، استاندار سابق استان آذربایجان شرقی در خصوص اعطای تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی و صنعتی تصریح کرد: متاسفانه علی رغم اقدامات انجام شده، هیچ توسعه ای اتفاق نیفتاده است و این تسهیلات، مانع ایجاد بحران در استان بوده اند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.