به گزارش ایرنا، محمد فاضلی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد افزود: در مورد آب، باید به 2 نکته اساسی توجه شود که شامل تحلیل اجتماعی آنچه در حال شکل گیری است و نیز گفت و گوهای اجتماعی با مردم در باره آنچه رخ داده است.
وی اظهار داشت: با توجه به زیرساخت ها در یزد، مردمان این استان از لحاظ سازگاری با کم آبی، در کشور نمونه هستند.
فاضلی با بیان اینکه 370 شهر کشور از لحاظ تامین آب شرب در وضعیت نارنجی و قرمز قرار دارد، افزود: یزد می تواند به عنوان پایلوت(نمونه) سازگاری با کمبود آب در ایران معرفی شود.
این کارشناس صنعت آب در ادامه با بیان اینکه یزد در برهه کنونی با وضعیت ناپایداری در تامین آب روبروست، ادامه داد: استان برای رسیدن به پایداری به 734 میلیون متر مکعب آب نیاز دارد، البته صرف داشتن آب بیشتر، توسعه را به دنبال نخواهد داشت.
مشاور وزیر نیرو در ادامه خاطرنشان کرد: سازگاری با کم آبی در یزد نسبت به سایر استان ‌های فلات مرکزی ایران از جمله اصفهان و کرمان ساده تر است.

** علمی بودن سازگاری با آب در یزد
همچنین استاندار یزد گفت: عملکرد مردم استان از گذشته دور تاکنون در عرصه های مختلف از جمله سازگاری با کم آبی و رعایت اصول معماری در ساخت و سازها بر پایه مبانی علمی استوار بوده است.
محمود زمانی قمی افزود: اگر در برهه کنونی صنعت گردشگری به عنوان ظرفیت استان در رشد اقتصادی طرح شده ،نتیجه تحقیقات و مبانی علمی است.
وی ادامه داد: مشکلات موجود صرفا ناشی از کمبود آب و انرژی نیست، از این رو باید در روش انجام فعالیت ها تجدید نظر شود.
زمانی قمی خاطرنشان کرد: اگر پیام ها فراگیر و شفاف باشد، جامعه آن را به خوبی دریافت می کند و اثر مطلوبی دارد.
7532 / 2047/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.