محمدرضا نصیری روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه اقامتگاه های استان یزد ظرفیت پذیرش روزانه 96 هزار و 200 مسافر را دارد، افزود: مسافران نوروزی در مدارس، هتل ها، خانه های مسافری و کمپ های اقامتی استان اسکان داده شدند.
وی ادامه داد: تا روز گذشته (سه شنبه) حدود 10 میلیون گردشگر با 2 میلیون و 800 هزار خودرو وارد استان یزد شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت درصد رشد را نشان می دهد.
استان یزد با یک میلیون و 100 هزار نفر جمعیت در مرکز جغرافیایی ایران قرار دارد و دارای 6 هزار اثر تاریخی و فرهنگی است.
یزد نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان، در کنار استان های فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد نخست گردشگران خارجی بوده، به گونه ای که استقبال گردشگران از این شهر تا پنج برابر افزایش داشته و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
تاکنون باغ های دولت آباد و پهلوان پور و قناتهای زارچ و حسن آباد از استان یزد در فهرست میراث جهانی سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (UNESCO) به ثبت رسیده و پرونده ثبت جهانی بافت تاریخی شهر یزد نیز به یونسکو ارسال شده است.
استان یزد 2 هزار و 270 هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد دارای بافت تاریخی به مساحت عرصه 743 هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه ها، شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می شود.
7532/6197 خبرنگار: سعید صادقی مقدم** انتشار: محمدحسین فلاح تفتی
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.