محمد کاظمی نسب عصر یکشنبه در سومین مجمع سلامت شهرستان که با شعار « سواد سلامت ، آینده سلامت » با حضور تعدادی از معاونان دانشگاه علوم پزشکی یزد و جمعی از مسوولان و خیران سلامت برگزار شد ، افزود: در حوزه بهداشت و درمان هم نیازهایی وجود دارد و طبق برآوردها ۲۰۰ میلیارد ریال نیاز است تا بتوانیم خدمات مطلوبی را به مردم ارائه کنیم.

وی با گرامیداشت دهه فجر ،یاد و خاطره امام (ره) ، شهدا و شهید حاج قاسم سلیمانی ، اظهار کرد: باتوجه به سفر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی وضعیت بیمارستان ابرکوه نسبت به یکسال گذشته بهتر شده است.

رییس شورای سلامت ابرکوه ادامه داد: در بخش بهداشت بهمن با کاستی هایی روبرو هستیم ،امید است به همت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی یزد، مرکز بهداشت این بخش از لحاظ 

وضعیت فیزیکی، نیروی انسانی و تجهیزات و ... ارتقا پیدا کند.

کاظمی نسب در ادامه خاطرنشان کرد: ۲ عرصه مهم سیاسی از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن که همواره به مثابه رفراندوم برای نظام است و هر سال با شکوهتر از گذشته برگزار می شود و دیگری انتخابات مجلس در دوم اسفند ماه آینده است .

وی ادامه  داد: در چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب، حساس ترین انتخابات را داریم و برخی معاندان به مشارکت حداقلی دل بسته اند، نباید اجازه دهیم خواسته دشمنان محقق شود و با حضور پررنگ خود خط بطلان بر همه آرزوهای بدخواهان نظام خواهیم کشید.

همچنین امام‌جمعه ابرکوه گفت: در بخش سلامت زندگی، مجمع سلامت سیاست گذار نیست و مشوق است، تا برای مردم زمینه ای فراهم شود که کمتر مبتلا به بیماری های قابل پیشگیری شوند.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی با قدردانی از تلاش مسوولان حوزه سلامت افزود: در بحث سلامت جامعه ،بهداشت مقدم بر درمان است و با رعایت بهداشت کار به درمان نمی رسد .

رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه تصریح کرد: طول عمر حق همه انسان هاست و در اسناد بالادستی نظام پزشکی کشور هم بر آن تأکید شد، اما سبک زندگی ماشینی زمینه آسیب هایی را برای سلامت مردم ایجاد کرده است.

حسینی ادامه داد: در بحث آلاینده های آب و هوایی و شرایط زیست محیطی و تغذیه، به نظر می رسد وزارت بهداشت بر امر نظارت قصورهایی دارد،، وزارت بهداشت نسبت به محصولات غذایی مردم از لحاظ آلودگی مواد شیمیایی و سموم بایدبیشتر دقت و کنترل کند.

وی بابیان اینکه دانش آموزان ،جوانان و نوجوانان می توانند با آموزش  عملی در حوزه سلامت موثر باشند تاکید کرد: ما می توانیم کاری کنیم که هر دانش آموز سفیر سلامت زندگی خود و مردم باشد.

همچنین مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: بحث مجمع سلامت مشکلات درمان نیست و هدف این است که کار به درمان نرسد و سواد سلامت از مقوله توانمندسازی است.

دکتر احمد حائریان: افزود: پا به پای نسل جدید باید تحول صورت گیرد و در بخش سلامت هم می توان اطلاعات را از این سیستم گرفت.

وی با بیان اینکه در افزایش سطح سواد سلامت باید پیشگیری و نحوه کنترل را دانست زیرا  درمان مربوط به فرد نیست، اظهارکرد:  برنامه های اجتماعی جوابگوی برخی مشکلات و بهترین شیوه برای پیشگیری است.

همچنین معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تأکید بر اینکه رسانه‌ها در تأمین سلامت مردم نقش اساسی دارند گفت: نقش رسانه‌ها در ارتقای سطح سلامت بسیار مؤثر است .

دکتر محمدحسن لطفی  افزود: باید به مناسبت دهه فجر شکرگزار باشیم که امید به زندگی از ۵۰ سال قبل از انقلاب هم اکنون به ۷۶ سال رسیده است.

وی ادامه داد: هم اکنون در هزاره سوم توسعه پایدار قرار داریم که شاه بیت آن چشم انداز توسعه است که یکی از شاخص های آن نیروی انسانی است.

این مسوول اضافه کرد: زیرساخت ها همیشه اضافه می شود و کارکرد اصلی در شاخص توسعه انسانی است و سواد سلامت یکی از کلیدی ترین بحث های توسعه انسانی است که باید بیشتر دیده شود .

لطفی افزود: توسعه در پرتو سه حلقه قرار دارد که یکی زیرساخت اعم از راه، مدرسه و ...  و دیگری توسعه محیطی و حلقه سوم توسعه انسانی است که انسان باید سالم باشد و جامعه را با افراد بیمار و ناتوان نمی شود اداره کرد.

همچنین  رییس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه با ارائه گزارشی اظهار داشت : بخشی از فعالیت‌ های عمرانی حوزه سلامت به خاطر کمبود اعتبار نیمه ‌تمام مانده است .

دکتر عبدالحسین اکرمی با توجه به ساخت و ساز پروژه های بهداشتی و درمانی در شهر ابرکوه و بخش بهمن تصریح کرد: برای تسریع در بهره‌برداری از پروژه ها باید بودجه مورد نیاز تامین شود.

رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) ابرکوه هم با قدردانی از تلاش مسوولان در ارتقای حوزه درمان گفت: این واحد بهداشتی و درمانی از لحاظ ارزشیابی از درجه ۲ به درجه یک ارتقا یافته است .

دکتر محمدعلی شیخی افزود: با عنایت مسوولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و کمک خیران نیازهای بیمارستان به ستی اسکن ، ماموگرافی ، سونوگرافی و OPG تامین شده است .

به گزارش ایرنا ، در این نشست با اهدا لوح سپاس از خبرنگار ایرنا به عنوان رسانه فعال حوزه سلامت و همچنین جمعی از خیران حوزه سلامت ابرکوه تجلیل شد.

شهرستان ابرکوه یک باب بیمارستان دولتی ، پنج مرکز بهداشتی ، ۳۴ پایگاه سلامت جامعه ، یک باب آزمایشگاه مرکزی ، ۲ مرکز اورژانس جاده‌ای و یک اورژانس فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ دارد که به مردم خدمات ارایه می کند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.