به گزارش ایرنا ، علی زینی وند، روز شنبه در شورای هماهنگی نهادهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یزد با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های این وزارتخانه اظهار داشت: تلاش های خوبی در مباحث مختلف صورت گرفته ولی آمارها بیانگر آن است که با وجود سهم یزد در ارتقاء بسیار از شاخص ، به عنوان یک استان توسعه یافته دیده شده و کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
وی یکی از این بخش ها را در حوزه اشتغال اتباع خارجی و مهاجران سایر استانها عنوان کرد و افزود: آمارهای فعلی حضور اتباع در یزد با وجود رفتن بخشی از آنها به دلیل نوسانات قیمت ارز و به صرفه نبودن کار در ایران ، 120 هزار نفر اعلام شده که باید کارگران ساده و با تحصیلات پایین سایر استانها را اضافه کنیم.
معاون استاندار یزد تصریح کرد: در واقع با آمدن این کارگران ساده به استان به دلیل کارهای ایجاد شده و رفتن نیروهای دانش آموخته دانشگاهی یا ژن های خوب از یزد ، شاهد استفاده این افراد از سهمیه یزد و تأثیر فرهنگی و اجتماعی حضور آنها در استان هستیم.
زینی وند خاطرنشان کرد: یکی از تأثیرات آن که معمولا به عنوان آسیب های زیرپوست شهر شناخته می شود بیکاری دانش آموختگان و آمار بالای بیکاری بانوان است و وزارت تعاون در تخصیص اعتبارات و سایر حمایت ها باید این مسائل را در نظر بگیرد.
وی با اشاره به حمایت های دولت از اقشار کم درآمد هم اظهار داشت: این طرحها فرصت خوبی برای شناسایی وضعیت مردم است تا با تکمیل بانک اطلاعاتی این بخش ، برای حمایت از افرادی که زیرچتر هیچ دستگاهی نیستند برنامه ریزی شود.
این مسئول با بیان اینکه که کارهای خوبی در بحث اشتغال روستایی انجام شده است ، اضافه کرد: برای تداوم این تلاش ها و با توجه به بالا رفتن قیمت ارز و جلوگیری از نیمه تمام ماندن برخی از طرحهای روستایی ، باید سهم تسهیلات نیز افزایش یابد.
معاون استاندار یزد در بخش پایانی نیز با بیان اینکه کوچک سازی دولت با الفاظ و برنامه شیرین است اما در عمل ، بخوبی اجرا نشده است ، ادامه داد: متاسفانه عمدتا ، این کوچک سازی در مراکزی که بیشتر با زندگی مردم ارتباط دارد اجرا شده که باید چاره اندیشی شود.
در این جلسه ، موضوعاتی همچون بدهی دولت به تأمین اجتماعی و این سازمان به بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، لزوم همسان کردن حقوق کارکنان دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون ، مشکل سبد حمایتی دولت، یارانه‌ها و سهام عدالت ، وجود اتباع خارجی ، سهم بالای بیماران سایر استان‌ها از سرانه درمان استان و حقوق پایین بازنشستگان مطرح شد که معاون وزیر تعاون به بخش هایی از این موارد پاسخ داد.
بر اساس سرشماری سال 1395 ، استان یزد یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد شهرنشین و مابقی روستانشین هستند .
بخشی از جمعیت استان نیز در حاشیه شهرهای بزرگ و عمدتا مرکز استان ساکن شده اند.
1968/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.