رحیم عطائی پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح ویژه تابستان و به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با همکاری مراکز فنی و حرفه ای، انجمن های صنفی و آموزشگاه های آزاد مهارتی اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح برنامه های مهارتی متنوع شامل حرفه های مختلف و متناسب با علاقمندی دانش آموزان در نظر گرفته شده، اظهار کرد: ارائه آموزش های مهارتی می تواند زمینه رشد خلاقیت و شکوفایی استعدادهای مهارتی دانش آموزان را فراهم کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان بیان داشت: دانش آموزان برای بهره مندی از برنامه های غنی سازی این اداره کل بایستی به مراکز فنی و حرفه ای برای ثبت نام مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه گیلان ظرفیت های خوبی در حوزه فنی و حرفه ای دارد، تصریح کرد: آموزش های مهارتی تنها برای دانش آموزان و کارجویان نیست بلکه این آموزش ها برای ارتقاء مهارت شاغلان در حرفه های مختلف نیز بایستی مورد توجه قرار گیرد.
عطائی پور در خاتمه با تاکید بر ضرورت توجه به آموزش های مهارتی و فرهنگ سازی این آموزش ها خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی و فراگیر کردن هرچه بیشتر آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
بر اساس آخرین آمار، 22 مرکز دولتی فنی و حرفه ای، یک مرکز سنجش مهارت و 850 آموزشگاه آزاد ارائه خدمات مهارتی در استان گیلان فعال است.
سال گذشته چهار میلیون و 600 هزار نفر ساعت در مراکز دولتی فنی و حرفه ای استان گیلان آموزش های مهارتی را فرا گرفتند.
7286 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.