به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت به ایرنا ، سیروس شفقی در همایش روز روستا بیان کرد: آب رسانی محدوده سروان و ناحیه های 8 و 9 از اولویت هاست و بسیار تاسف برانگیز است که 300 کیلومتر شبکه گذاری برای 25 روستا با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان هزینه شده باشد اما هنوز مردم این منطقه فاقد آب آشامیدنی باشند.
شفقی ادامه داد: دهیاران به عنوان بازوان اجرایی برای رفع مشکلات آب و برق روستاها اهتمام دارند و تمام پروژه هایی که در روستاها باید انجام شود ، به دهیاران ابلاغ می شود.
وی خاطرنشان کرد: در کمیته برنامه ریزی، 21 میلیارد تومان برای آب آشامیدنی روستایی ، اصلاح شبکه ها و راه اندازی تصفیه خانه ها پیش بینی شده است .
شفقی در مورد رتبه شهرستان رشت در شبکه برق روستایی گفت : در اعتبارات بحران برف، سه هزار تیر برق با کمک دهیاران نصب و نیز 230 کیلومتر کابل خود نگهدار تعویض شد.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به وضعیت ضعف برق شهرستان اعلام کرد: در اعتبارات امسال بیش از چهار میلیارد تومان در این زمینه پیش بینی شده است.
شفقی با بیان اینکه رشت از نظر زیرسازی راه های روستایی وضعیت مناسب تری نسبت به شهرستان های دیگر دارد، افزود: امسال 42 میلیارد تومان در کمیته برنامه ریزی به راه روستایی اختصاص یافت تا بتوانیم شاخص راه های روستایی رشت را افزایش دهیم.
شفقی با تاکید بر اینکه دو بحث کشاورزی و گردشگری باید در روستاها تقویت شود تا در رونق تولید و رونق اقتصادی گام برداریم، بیان داشت: مسیر اجرایی سیاست اقتصاد مقاومتی روستاها هستند و باید تلاش شود تا از حمایت های دولت در این زمینه بهره بیشتری بگیریم و سبب رونق و افزایش درآمد روستاییان شود.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اینکه دهیاران 48 وظیفه عمرانی دارند و دهیار یعنی شهردار آن روستا گفت: دهیاران آخرین حلقه اجرایی مسئولان و مردم هستند و زحمات و تلاش های دهیاران برای رفع مشکلات مردم در روستاها قابل تقدیر است .
وی اظهار امیدواری کرد که در مباحث پسماند و جمع آوری زباله ها ، نظافت مسیرها ، تعریض معابر به همت روستاییان و برخورد تخلفات ساختمانی نیز تلاش های بیشتری انجام شود.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت زیباسازی و نظافت و اجرای سر درب های روستا گفت: توجه به هویت معماری شهرستان با در نظر گرفتن گردشگرپذیر بودن می‌تواند در بحث جذب گردشگر بسیار موثر باشد.
شهرستان رشت با شش بخش ، 293 روستا و 18 دهستان، دارای 930 هزار نفر جمعیت است که 60 درصد آنها شهری و 40 درصد روستایی هستند.
دریافت خبر: سلیمانی ** انتشاردهنده: کبیری
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.