به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی سالاری روز شنبه در مراسم گشایش پنجمین اجلاس بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی در رشت افزود: قطعا با این نگاه ، کاری که انجام می دهیم در عالم واقع و شرایط رقابتی، کار به صرفه است.
وی با بیان اینکه ما بایستی این نگاه را با توجه به ظرفیت ها و موهبت های خدادی در استان گیلان داشته باشیم، اظهار کرد: گیلان، قابلیت های ممتازی در ایران دارد.
سالاری اظهار داشت: گیلان در گردشگری از ظرفیت های قابل توجهی برخوردار است، در حوزه بازرگانی استان ساحلی و مرزی هستیم و در کشاورزی نیز همیشه صاحب نام بوده اما اینکه چرا نتوانسته ایم از این موهبت ها استفاده کنیم، نیاز به تامل جدی دارد.
استاندار گیلان با اشاره به نعمت گاز و نفت در کشور و پتانسیل و موهبت های خدادادی در آن بیان داشت: بسیاری از کشورهای توسعه یافته دنیا از ذخایر طبیعی و نعمت های خدادادی برخوردار نیستند اما با تکیه بر منابع انسانی، توانسته اند از حیث رفاه جامعه، گام بردارند.
وی با اشاره به برگزاری اجلاس بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان و اهمیت این نشست ها تصریح کرد: ما نیز در مسیر تولید علم و ثروت نیازمند این نشست ها و تعاملات برای تحقق اهداف هستیم، قطعاً مردم کشورهای اسلامی از استعداد کافی برای این کار برخوردارند.
استاندار گیلان اظهار امیدواری کرد که با بهره گیری شایسته از علم و فناوری و برگزاری این نشست ها و برنامه ریزی دقیق تر ، مسیر خوبی را طی کنیم.
وی بیان داشت: ما حتما با بهره گیری از دانش شما اندیشمندان، تلاش خواهیم کرد از ظرفیت هایی که به خوبی بهره نگرفته ایم، بهره گرفته و فعالیت های جاری را ارتقاء دهیم.
سالاری از شرکت کنندگان در پنجمین اجلاس بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی خواست تا از نظر کمی و کیفی توجه جدی تر به شرکت های دانش بنیان از حیث یک روش مطلوب برای شما که هدف گذاری کرده اید، شود.
پنجمین اجلاس بین المللی و چهارمین کارگاه آموزشی از برنامه مشترک سه ساله شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی با مشارکت سازمان همکاری های اسلامی ( COMSTECH ) و بانک توسعه اسلامی (IDB) تحت عنوان جهانی شدن؛ مشارکت و تعاون در اقتصاد نوآورانه امروز (شنبه) در پارک علم و فناوری استان گیلان در رشت گشایش یافت.
در این اجلاس چهار نفر از مدرسان با تجربه این حوزه از کشور مالزی و 30 نفر از مدیران و نمایندگان پارک های علم و فناوری و مراکز علمی و تحقیقاتی کشورهای اسلامی از جمله، عراق، پاکستان، اندونزی، بنگلادش، لبنان، سودان، تونس، نیجریه، آذربایجان ، مالزی، افغانستان، قزاقستان، عمان و افغانستان و همچنین تعدادی از مدیران پارک ها و مراکز رشد حضور دارند.
توانمندسازی مدیران پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشی کشورهای اسلامی و کمک به این کشورها برای تجاری سازی فناوری و تولید ثروت از علم از اهداف برگزاری این اجلاس عنوان شد.
دبیرخانه شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی به عنوان یک نهاد بین المللی در کلانشهر رشت و در پارک علم و فناوری استان گیلان مستقر است.
پنجمین اجلاس بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی تا 26 مهرماه جاری در رشت ادامه دارد.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:کبیری
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.