به گزارش خبرنگار ایرنا، سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا شامگاه پنجشنبه در این آئین در طرح سالمسازی سفیر امید گفت: میراث فرهنگی کشور ما به واسطه هنر صنایع دستی و موسیقی سنتی به نسل های آینده منتقل میشود.
پردل امیری نژاد بیان کرد: تولیدات هنری کشورهای دیگر در جامعه و فضای مجازی تبلیغ میشود و اگر آثار صنایع دستی ما به درستی معرفی نشود، فرهنگ بیگانه بر فرهنگ کشور ما غلبه خواهد کرد.
وی اظهار کرد: سرمایه گذاران بخش صنایع دستی و خوراک های محلی باید با روشهای نوین بازاریابی، زمینه ارائه تولیدات را در بازارهای داخلی و خارجی فراهم و مسئولان امر، بستر آشنایی سرمایه گذاران و هنرمندان با بازار کار را آماده کنند.
امیری نژاد ادامه داد: ۸۰۰ هنرمند صنایع دستی آستارا در بیش از ۱۰ رشته فعالیت میکنند و ۲۳۰ نفر آنها تحت پوشش بیمه هستند.
وی افزود: روستای عنبران آستارا به عنوان دهکده صنایع دستی گیلان معرفی شده است و هنرمندان رشتههای مختلف به خصوص در حوزه گلیم بافی برای رونق تولید نیازمند حمایت هستند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا خاطرنشان کرد: چهار غذای محلی چغرتما، لونگی، باسترما و بورانی پلو آستارا فرآیند ثبت را سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را طی می کنند.
در این جشنواره غرفه های صنایع دستی و خوراک های محلی به مدت یک روز برای بازدید دایر شد و اجرای موسیقی سنتی و مسابقه از بخشهای دیگر آن بود.
شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.
۷۱۰۵ /6030