شهر یاسوج را که به عنوان پایتخت طبیعت ایران نام نهاده اند از دور بسیار شهری خوش و آب و هوا و با امکانات فراوان میبینیم ، اما کافی است مدتی در این شهر زندگی کنید تا با انبوهی از معضلات و بی برنامگی ها در میان برخی مسئولان این شهر مواجه شوید تا دریابید زندگی در این شهر چه اندازه سخت است.
به گزارش ایلنا، یک روز صبح وقتی در حال رفتن به محل کار بودم، وقتی به میدان مرکزی اکبرآباد معروف به (میدان آریوبرزن) رسیدم گردشگری را دیدم که دوچرخه خود را در کناری پارک کرده بود و از زوایای مختلف از میدان و تندیس آن عکس می گرفت.
حتما این تصاویر را به همگان هم نشان خواهد داد و یادآور خواهد شد که این تندیس آریو برزن، نماد استقامت و پایمردی غیور مردان لر است که به پاس دلاوری هایش آن را در این میدان و بر سر راه ورود و خروج به شهر قرار داده اند تا همگان به این مهم پی ببرند.
از طرف دیگر سال های زیادی است که مسئولان به هر دری می زنند بلکه استان کهگیلویه و بویراحمد را یک منطقه گردشگرپذیر معرفیکنند و بودجههای زیادی را تحت عنوان همایشها و یا تهیه زیرساختها صرف می کنند.
اما برخی از این موارد جنبه تبلیغاتی و ظاهر قضیه است، کافی است استقبال گردشگران خارجی از شهر یاسوج به میزان زیادی افزایش یابد آنوقت است که مسئولان تازه متوجه می شوند که منطقه گردشگر پذیرشدن نه به همایش و تبلیغات تنهاست بلکه برنامهریزی و فرهنگ سازی و تهیه زیرساختها از مهمترین اقدامات لازم برای ایجاد این مهم است.
چند روزی است که شمشیر نماد دلاوری قوم لر و ایرانیان بر روی تندیس شکسته است و به طرز بسیار نامناسبی ترمیم شده است که به شدت توی ذوق می زند.
آریوبرزن را که ما مردم کهگیلویه و بویراحمد ، از همتباران خود می دانیم و به شدت بر روی نام وی حساس و البته احساس غرور هم می کنیم به راحتی آب خوردن در انظار دیگران بی اهمیت می کنیم.
مدتی است که شمشیری که به عنوان نماد قدرت در دستان این تندیس در هوا می چرخد ، شکسته است و از این موضوع بدتر ، ترمیم ناشیانه آن است که بوسیله سیمی معمولی به هم وصل شده که با دسته شمشیر در یک راستا نیستند.
این نکته بسیار ظریف و البته کم هزینه، نشان از بی اهمیت بودن ، این نماد و یا در صورت عدم اطلاع برخی مسئولان از این موضوع ، بی برنامگی و عدم توجه به وضعیت شهر را دارد.