به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، بیست و ششمین نشست شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز برگزار شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با تقدیر از عملکرد اتاق بازرگانی یاسوج در حوزه اقتصادی استان، اظهار داشت: امیدواریم سایر بخش‌ها و دستگاه‌ها نیز از ظرفیت‌های موجود برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کنند.

سید موسی خادمی افزود: بخش عمده‌ای از بار اداره جامعه به دوش بخش خصوصی بوده و باید پذیرفت که بخش خصوصی با دولت تدبیر و امید همکاری خوبی داشته است. دولت نیز تلاش زیادی انجام داد که بخش خصوصی را به جایگاه شایسته خود برساند اما نتوانست آنچنان که ایده‌آلش بود کمک کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سیستم بانکی مشکل زیادی داشت، عنوان کرد: تلاش زیادی برای رفع این مشکلات انجام دادند، اما آنچه مدنظر بود انجام نشد و دولت با وجود اینکه نتوانست آنچه لازم بود برای بخش خصوصی انجام دهد اما بخش خصوصی کمک زیادی به دولت کرد.

خادمی در رابطه با مشکلات کارخانه سیمان مارگون، گفت: در گذشته برخی از این مشکلات در مورد کارخانه سیمان دشت‌روم نیز مطرح می‌شد و آنجا این بحث بود که سیمان با کیفیت پایین وارد استان شده و سیمان استان که کیفیت بالاتر و به همین علت قیمت بالاتری دارد خریداری‌ نمی‌شود، بنابراین اگر ورود سیمان اصفهان به استان، بازار را به هم می‌زند می‌توان جلوی آن را گرفت.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در صورت راه‌اندازی شهرک صنعتی در منطقه مارگون بخشی از مشکلات کارخانه سیمان این منطقه برطرف می‌شود، ابراز کرد: بازار استان کهگیلویه و بویراحمد بازار کوچکی است و ما باید بازارهای بزرگ‌تری برای فروش محصولات استان پیدا کنیم.

خادمی به مصوبه سفر هیئت دولت به مبنی بر تخصیص یارانه تولید به استان اشاره داشت و با بیان اینکه این موضوع جزء پیگیری‌های روزانه استان است به علت عدم تأخیر در پرداخت این یارانه اشاره داشت و گفت: چون جنس پروژه‌های سفر هیئت دولت به استان عمرانی بود و نوع این یارانه جاری بود، تأمین آن از طریق اوراق کمی سخت شده بود که خوشبختانه از دولت قول گرفتیم که در چند روز یا چند هفته آینده این اعتبار به ما داده شود و امسال با تخصیص این یارانه سال خوبی را برای حوزه سرمایه‌گذاری و تولید استان پیش‌بینی می‌کنیم.

خادمی ابراز کرد: علاوه بر این، امسال قانون بودجه اجازه داده است که ده درصد از اعتبارات عمرانی را به کارهای فنی و اعتباری و کاهش سود اختصاص دهیم که این مورد نیز ظرفیت خوبی محسوب می‌شود که از آن استفاده می‌کنیم.

وی در رابطه با واحدهای تولیدی استان نیز گفت: واحدهای تولیدی که سیستم سنتی دارند باید بتوانند خود را با تجهیزات روز هماهنگ کنند و در صورتیکه دیگر قابلیت ادامه فعالیت نداشته باشند، باید حذف شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حدود 150 تا 200 واحد تأثیرگذار و کارآمد استان شناسایی شده و برای رفع مشکلات آنها برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 616982
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.