همزمان با ماه ضیافت الهی صحنه هایی ناب از سخاوت و نوعدوستی را به نمایش گذاشتند.
به گزارش ایرنا، بسیاری از روستاها و مناطق عشایرنشین، سخت گذر، پراکنده و دورافتاده با ویژگی های خاص جمعیتی و جغرافیایی در کهگیلویه و بویراحمد چندسالی است با فعالیت های خیرخواهانه خیرین و همت متولیان امر، دردهای ناشی از محرومیت های عمیق را به فراموشی می سپارند.
این گونه فعالیت های خیرخواهانه و انساندوستانه علاوه بر اینکه گستره وسیعی را پوشش داده با چاشنی مسئولیت اجتماعی به عنوان یک ضرورت امروز جامعه همراه شده و کارایی و اثرگذاری آن مورد توجه متولیان امر قرار گرفته است.
نکته حائز اهمیت آنست که تغییر رویکرد به ماهیت فعالیت های خیرخواهانه روند حضور بخش خصوصی در این زمینه را نیز بیش از پیش فراهم کرده و هم اینک حتی بسیاری از نهادها و موسسه های خصوصی با نگاه مسئولیت اجتماعی وارد این عرصه شده اند.
گستره اقدام های خیرخواهانه در روستاها و مناطق مختلف و محروم کهگیلویه و بویراحمد به گونه ای بوده که ظرف یک دهه گذشته تاکنون برخی دستگاه ها و نهادهای بخش خصوصی با رویکرد مسئولیت اجتماعی گوی سبقت را حتی از متولیان امر با وظایف و رسالت ذاتی فرهنگی و اجتماعی ربوده اند.
** رویکرد بانک آینده به مناطق محروم فراتر از مسئولیت اجتماعی
بانک آینده کهگیلویه و بویراحمد در قالب انجام مسئولیت اجتماعی و برمبنای پیوست فرهنگی تدوین شده از سال گذشته تاکنون عزم خود را برای کمک به بهبود وضعیت آموزشی و آینده نگری دانش آموزان روستایی و عشایری راسخ کرده و با مشارکت در این امر خیر به دنبال ایجاد انگیزه و امید بیشتر در دل دانش آموزان روستایی و عشایری در نقاط مختلف استان است .
سید مرتضی رمضانی مدیرعامل بانک آینده نیز، هدف از این کار خیر و ارزشمند را در راستای توسعه عدالت تحصیلی در مناطق روستایی و عشایری می داند.
وی گفت: در سال تحصیلی جاری تاکنون این بانک مفتخر است که افزون بر سه هزار بسته فرهنگی و کمک آموزشی بین دانش آموزان این استان بخصوص در مناطق محروم روستایی و عشایری توزیع شده کرده است.
رمضانی یادآور شد: براساس برنامه ریزی انجام گرفته تا اوایل سال تحصیلی آینده و قبل از مهرماه نیز بیش از 20 هزار بسته کمک آموزشی و لوازم التحریر مورد نیاز بین دانش آموزان در مناطق مختلف استان توزیع خواهد شد.
این فعال اقتصادی خوش فکر تصریح کرد: در هر بار توزیع بسته های آموزشی بین دانش آموزان مناطق محروم انگیزه ام برای ارایه خدمت و اهدای بسته های آموزشی دوچندان شده است.
**مشارکت بخش خصوصی در حوزه های فرهنگی ستودنی است
مدیر آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز با قدردانی از همت والا و رویکردهای خیرخواهانه و مشارکت پذیری موسسه ها و بخش خصوصی بویژه بانک ها در کمک به بهبود امر آموزش مناطق عشایری گفت: این اقدام های قابل تحسین همچنین انگیزه خدمت بین متولیان امر را تقویت کرده است.
اسماعیل رضایی نیک اظهار داشت: در یک سال گذشته نیز افزون بر 12 میلیارد ریال انواع وسایل و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با همکاری اداره کل آموزش و پرورش ، نوسازی و تجهیز مدارس و همراهی خیران تحویل مدارس عشایری شده است.
وی تعداد دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در واحدهای مختلف آموزشی و مقاطع مختلف تحصیلی را نیز سه هزار و 570 نفر دانست و گفت: این تعداد دانش آموزان در بیش از 340 مدرسه عشایری مشغول به تحصیل هستند.
رضایی نیک جمعیت دانش آموزی روستاهای جلاله بویراحمد را نیز افزون بر 150 نفر در مقاطع مختلف تحصیلی برشمرد و گفت: یکی از مناطق هدف توزیع بسته های کمک آموزشی و حضور خیرین همین منطقه محروم جلاله است.
دهستان محروم جلاله زیلایی با جمعیتی افزون حدود یکهزار نفر در حدود 200 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
جمعیت روستاهای جلاله به گفته برخی اهالی طی یک دهه گذشته از حدود سه هزار نفر به دلیل محرومیت و نبود زیرساخت های لازم به ویزه جاده دسترسی نامناسب به کمتر از یک هزار نفر کاهش یافته است.
قطعا در سالی که به عنوان سال رونق تولید نام گرفته حضور و مشارکت بخش خصوصی به عنوان معین های (یاوران ) اقتصادی در مناطق روستایی و عشایری می تواند با سهیم شدن در ایجاد زیرساختهای لازم علاوه بر تحقق شعار سال و کمک به ماندگاری بیشتر در روستاها زمینه مهاجرت معکوس از شهر به روستا راه نیز رقم زند.

3016/3239
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.