به گزارش ایرنا، معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این نمایشگاه، اظهار داشت: نمایشگاه عرضه تولیدات زنان کارآفرین کهگیلویه و بویراحمد به همت امور بانوان و خانواده استانداری این استان، امور عشایر، فنی و حرفه‌ای، شورای هماهنگی مواد مخدر، ورزش و جوانان، سازمان‌های مردم نهاد برگزار شده است.
جعفر گوهرگانی افزود: عرضه محصولات زنان استان در این نمایشگاه سبب می‌شود که مسئولان با مشکلات و درخواست‌های زنان آشنا شده و به طور جدی‌تری بحث فروش محصولاتشان و درآمدزایی آن‌ها در دستور کار متولیان امر قرار دهند.
گوهرگانی بیان کرد: زنان کارآفرین و عشایر این استان با حمایت مسئولان اجرایی می‌توانند درآمدزایی مطلوب داشته باشند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: هدف از برپایی این نمایشگاه ارتقای توانمندی‌های اقتصادی زنان کهگیلویه و بویراحمد است.
آذر صفایی نیا تصریح کرد: نمایشگاه عرضه تولیدات زنان در قالب 10 غرفه برپا شده و تا روز جمعه این هفته ادامه دارد.
وی عنوان کرد: در این نمایشگاه پنج غرفه برای زنان عشایر در نظر گرفته شده که در آن تولید غذاهای سنتی و پخت نان محلی انجام شده و سوغات محلی استان عرضه می‌شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: در نمایشگاه عرضه تولیدات زنان محصولات برند استان مانند ترشی 40 گیاه و سرکه سیب هم عرضه می‌شود.
وی بیان کرد: یک غرفه دیگر نیز ویژه تولیدات فنی و حرفه‌ای زنان سرپرست خانوار است که از محل طرح توانمندسازی حمایت شده‌اند.
صفایی نیا گفت: محصولات عرضه شده در این نمایشگاه با درصدی تخفیف نسبت به نرخ بازار عرضه می‌شود.
تصریح کرد: تلاش بر این است تا با استقبال از نمایشگاه از زنانی که تولیدات خود را عرضه می‌کنند حمایت شده و همچنین برندهای استان معرفی شوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: توانمند سازی زنان در حوزه تولیدات محصولاتشان منجر به سود دهی بیشتر برای آن‌ها و سبب ارتقای سطح زندگی آنان خواهد شد.
وی گفت: نقش زنان در بهبود وضعیت اقتصادی و افزایش تولیدات داخلی (محلی) در این استان انکار ناپذیر بوده و باید حمایت از آنان در دستور کار ویژه قرار گیرد.
این نمایشگاه در ورزشگاه تختی واقع در میدان هفت تیر یاسوج برپا شده است.
صفایی همچنین ابراز داشت: 10 میلیارد ریال برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ساکن در مناطق حاشیه نشین استان اختصاص یافت که با این مبلغ 2 هزار و 700 نفر از زنان سرپرست خانوار و دختران آن‌ها آموزش دیدند و توانمند شدند.
فعالیت در زمینه صنایع دستی از سال‌های دور تاکنون بین مردم کهگیلویه و بویراحمد به‌ویژه زنان روستایی و عشایری برای تأمین بخشی از نیازهای زندگی خانواده یا کسب درآمد مرسوم بوده است.
سالانه 218 هزار مترمربع انواع صنایع‌دستی بافتنی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
جاجیم بافی، رنگرزی سنتی، سفره بافی، نمدمالی، نی چیت بافی، مشته بافی، رندبافی، گچمه بافی، ریسندگی، سورن دوزی، سنگ‌های قیمتی سبدبافی، رودوزی‌های سنتی و سیاه چادر بافی از مهمترین رشته‌های صنایع دستی در این استان است.
کهگیلویه و بویراحمد با 713 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد و این استان بیش از 16 هزار کیلومترمربع مساحت دارد.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.