** با حضور امیر اسماعیل آذر برنامه مشاعره در بخش جنبی نمایشگاه کتاب جنوب کرمان برگزار شد.
امیر اسماعیل آذر در حاشیه برگزاری برنامه مشاعره از سری نشست های بخش جنبی پنجمین نمایشگاه استانی کتاب جنوب کرمان ضمن تشکر از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در زمینه برپایی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب یکی از بزرگ ترین رویدادهای فرهنگی است که با ابتکار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شود.
مجری برنامه مشاعره بیان کرد: کتاب ذهن انسان ها را روان می کند و دارای فواید زیادی است از این رو مردم باید ارتباط صمیمی تری با کتاب برقرار کنند.
این استاد ادبیات فارسی به بازدید خود از پنجمین نمایشگاه استانی کتاب جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: نمایشگاه محیطی صمیمی برای بازدیدکنندگان و همچنین کسانی که کم ترین الفتی با کتاب داشته باشند بوجود آورده است.
** نشست تخصصی قطب تاریخ و رسانه از سری برنامه های بخش جنبی پنجمین نمایشگاه استانی جنوب کرمان برگزار شد.
رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات جنوب کرمان گفت: در جنوب کرمان 54 نشریه مکتوب وجود دارد همچنین 11 پایگاه خبری فعال که این آمار بیانگر این است که جنوب استان قطب رسانه ای کشور است.
بختیار مجاز در نشست تخصصی جنوب کرمان قطب تاریخ و رسانه اظهار کرد: جنوب کرمان فرهنگ غنی دارد که به آن می بالد و مردم جامعه نباید با این فرهنگ بیگانه باشند.
وی تصریح کرد: محور توسعه هر جامعه ای رسانه است و رسانه قدرتی دارد که با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست.
مجاز با بیان اینکه رسانه رکن چهارم دموکراسی است، عنوان کرد: در همه بحث ها رسانه نقش آفرین است.
** نشست تخصصی جیرفت در بستر باستان شناسی در بخش جنبی نمایشگاه کتاب جنوب کرمان برگزار شد.
رئیس هیأت کاوش های باستان شناسی جیرفت در این آیین گفت: با انجام کاوش های باستان شناسی در دشت اسفندقه شهرستان جیرفت ثابت شد قدمت استقرار بشری در این منطقه بیش از هشت هزار سال بوده است.
نادر علیدادی سلیمانی افزود: سومین دوره از کاوش های باستان شناسی جیرفت از نیمه دوم مرداد امسال در تپه باستانی گاوکشی اسفندقه آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: این کاوش توسط کارشناسان میراث فرهنگی و فارغ التحصیل رشته باستان شناسی و علوم میان رشته ای از دانشگاه های مختلف ادامه دارد.
وی با اشاره به کاوش های انجام شده در دو فصل گذشته گفت: در دو فصل گذشته هیات باستان شناسی پیش از تاریخ دشت اسفندقه جیرفت، به نتایج ارزشمندی رسیده که دست یافتن به استقرارهای انسانی در دوره نوسنگی ایندشت از جمله یافته های تیم باستان شناسی است.
سرپرست تیم باستان شناسی جیرفت افزود: با کاوش های باستان شناسی دو فصل گذشته در دشت اسفندقه ثابت شد که قدمت استقرار در منطقه به هشت هزار و 180 سال بر می گردد.
وی تصریح کرد: این یافته ها نشان می دهد قدیمی ترین استقرار جنوبشرق کشور در دشت اسفندقه و تپه گاو کشی بوده است.
** 15 غرفه اقتصاد مقاومتی در پنجمین نمایشگاه کتاب استانی جنوب کرمان فعال است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: ١٥ غرفه و ٢٠ شرکت کننده در بخش های مختلف اقتصاد مقاومتی در پنجمین نمایشگاه کتاب استانی جنوب کرمان دایر است.
حسین اسحاقی افزود: این غرفه ها در حوزه علوم پزشکی، امورمالیاتی، صنایع دستی، معرفی میراث فرهنگی و ساختمانی حضور پیدا کردند.
وی ادامه داد: در هر غرفه یک کارشناش مختص به همان حوزه برای راهنمایی مردم حضور دارد.
پنجمین نمایشگاه استانی کتاب جنوب کرمان از روز شنبه هفته جاری به مدت یک هفته در حسینه شهداء شهرستان جیرفت دایر است و هر روز برنامه های اجرای زنده برای کودکان، رونماییی از کتاب، برنامه فرهنگی هفت شهرستان جنوب کرمان، نشست های تخصصی و خبری و برنامه های متنوع فرهنگی در بخش جنبی نمایشگاه برگزار می شود.
شهرستان جیرفت با 308 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار : هادی شفیعی مجاز** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7450/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.