به گزارش ایرنا، جعفر رودری روز دوشنبه در نود و سومین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، گام دوم مثلث توسعه اقتصادی منطقه پنج (شهرستان راور) افزود: اقدامات انجام شده در استان کرمان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از سوی ریاست جمهوری به عنوان الگوی کشوری معرفی شده است.
وی با بیان اینکه در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی کار جدیدی نیز در استان کرمان آغاز شده است عنوان کرد: با ورود و فعالیت معین های اقتصادی در استان کرمان این خلاء احساس می شد که شاید معین ها برنامه مدیریت شده و هدفمندی برای توسعه استان نداشته باشند.
وی ادامه داد: لذا به پیشنهاد استاندار کرمان برنامه ای 2 ساله برای معین ها بر مبنای سه محور مشاغل خرد خانگی و خود اشتغالی، پروژه های سرمایه گذاری، تامین زیرساخت ها و اجرای پروژه های عمرانی تدوین شد.
وی با اشاره به برنامه های تدوین شده در حوزه مشاغل خرد خانگی و خوداشتغالی ادامه داد: در این بخش فرمول توانمندسازی مردم مطرح شده زیرا بر اساس تجربیات گذشته، تنها با پرداخت وام و تسهیلات نمی توان مردم را به سطح خوداشتغالی و توانمندسازی رساند و در این زمینه آموزش مردم و اقدامات تسهیلگران مد نظر قرار گرفته است.
فرماندار شهرستان راور نیز با اشاره به پیگیری اقدامات حوزه اقتصاد مقاومتی و مثلث توسعه اقتصادی در این شهرستان گفت: در راستای مثلث توسعه اقتصادی، 21 طرح با سرمایه گذاری بیش از سه هزار میلیارد ریال در این شهرستان اجرایی شده که بخش زیادی از آنها نیز به بهره برداری رسیده است.
سید حسن میرصادقی افزود: در راستای توسعه فرش دستباف 2 کارگاه فرش عتبات عالیات راه اندازی شده که برای 250 نفر ایجاد شتغال را به همراه داشته است.
وی به رفع مشکلات معادن ذغالسنگ شهرستان راور اشاره و بیان کرد: معادن زغالسنگ در شهرستان راور یکی از ظرفیت های اصلی در مسیر توسعه است که با رفع مشکلات این حوزه می توان برای یک هزار نفر ایجاد اشتغال کرد.
وی تصریح کرد: تا پایان سال جاری بیش از 90 درصد روستاهای این شهرستان تحت پوشش شبکه گازرسانی قرار خواهند گرفت.
صادقی به 2 برابر شدن میران آبیاری قطره ای و نیز کشت زعفران در شهرستان راور اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه گردشگری نیز شهرستان راور ظرفیت های بی نظیری دارد که به این موضوع نیز توجه ویژه ای شده است.
فرماندار شهرستان راور گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در بهمن ماه سال گذشته به عنوان معین اقتصادی راور تعیین شده و تفاهم نامه مربوطه بین استانداری کرمان و این ستاد منعقد شده و این معین اقتصادی تاکنون کارهای خوبی را آغاز کرده اند.
وی افزود: در حوزه اشتغال زایی 23 طرح به معین اقتصادی شهرستان راور پیشنهاد شده که در دست بررسی قرار دارند.
راور از شهرستان‌های استان کرمان است که در فاصله 140 کیلومتری شمال این استان واقع شده و این شهرستان، بعد از کوهبنان شمالی‌ ترین شهرستان استان است.
شهرستان راور در حوزه صنایع دستی، مرکز مهم تولید قالی در استان کرمان شناخته می شود.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7440/3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.