به گزارش ایرنا، حمید ملانوری روز سه شنبه در نشست کارگروه اشتغال استان کرمان افزود: اشتغال، مهمترین موضوع کنونی کشور به شمار می رود و استان کرمان مزیت های بسیار خوبی برای توسعه اشتغال دارد.
وی بر توسعه هم افزایی و مشارکت برای افزایش اشتغال و اقتصاد جامعه تاکید کرد و ادامه داد: استان کرمان بر مبنای مزیت های خود با مدیریت منابع بهتر و افزایش اختیارات می تواند نسبت به تهدیدات بیرونی به نحوی برنامه ریزی کند که مشکل اشتغال در آن بر اساس برنامه زمانبندی رفع شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان بر کاهش وابستگی اشتغال به تسهیلات بانکی نیز تاکید کرد و گفت: حمایت از کارآفرینان نیز می تواند فضای اشتغال این استان را توسعه بخشد.
وی خاطرنشان کرد: مطالعه مجدد و بازنگری در امکانات موجود دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی با نگاه هم افزایی امکانات و به دور از نگاه دستگاهی و بخشی، می تواند سهم بزرگی در توسعه اشتغال داشته باشد.
ملانوری، همکاری بیشتر بانک ها برای توسعه اشتغال را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: بر مبنای مرور مزیت های موجود می توان برنامه 2 یا سه سالانه اشتغال استان را تدوین و بر این اساس برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: نظارت مستمر و راستی آزمایی برای هزینه کردن تسهیلات پرداختی در جای صحیح نیز می تواند از انحراف تسهیلات اشتغال از مسیر قانونی جلوگیری کند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان بر تقویت نقاط قوت و رفع ضعف برنامه های اشتغال نیز تاکید کرد و ادامه داد: بر اساس اطلاعات سامانه رصد، شهرستان های سیرجان، بردسیر، رابر، بافت و کوهبنان توانسته اند بیشتر از تعهد اشتغال خود در سال جاری، اشتغالزایی کنند که جای تقدیر ویژه دارد.
وی یادآور شد: شهرستان هایی از جمله کوهبنان، ارزوئیه، منوجان، بردسیر و راور نیز در استفاده از تسهیلات روستایی کارکرد مناسبی داشته اند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: در حوزه تسهیلات روستایی نیز 239 میلیارد تومان معادل 50درصد کل اعتبارات پیش بینی شده برای استان در این حوزه، به کرمان اختصاص یافته که 222 میلیارد تومان عقد قرارداد انجام و در این حوزه عملکرد 93 درصدی محقق شده است.
رضا سنجری ادامه داد: 299 میلیارد تومان طرح نیز در استان کرمان آماده شده تا از محل 50 درصد اعتبارات باقی مانده روستایی، تسهیلات مورد نیاز برای اجرای آنها اختصاص یابد.
وی افزود: علاوه بر تسهیلات روستایی با محوریت اشتغال، تسهیلات حمایتی به مبلغ 73 میلیارد و 400 میلیون تومان نیز برای استان کرمان پیش بینی شده است.
وی یادآور شد: بر اساس دستورالعمل های موجود، دولت 50 درصد نرخ تسهیلات کارآفرینان در مناطق مرزی و مناطق تاثیرپذیر از مرز را پرداخت می کند و در استان کرمان نیز مناطقی می توانند از این فرصت استفاده کنند زیرا دولت ریسک سرمایه گذاری در این مناطق را نیز بیمه می کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: برنامه 2 سالانه اشتغال استان کرمان در سال گذشته تدوین شده و در سال جاری باید بر مبنای شناسایی نقاط قوت و ضعف به نحوی اقدام کنیم که برنامه جامعی در حوزه اشتغال برای سال آینده تدوین شود.
رضا اسماعیلی با اشاره به اینکه نرخ مشارکت اقتصادی در استان کرمان افزایش یافته است، ادامه داد: ورودی سالانه بیکاران در استان کرمان 35 هزار نفر است.
وی اظهار داشت: اکوسیستم کارآفرینی استان کرمان در حال تدوین است و بر اساس آن می توان برنامه کارآفرینی در سال آینده را نیز تدوین کرد که در جلسات بعدی شورای اشتغال روی این موضوع به صورت تخصصی کار خواهد شد.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.