به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه و به نقل از پایگاه خبری پلیس، بخشی از بازار زرگرهای کرمانشاه ساعت 15:30 روز جمعه دچار آتش سوزی شد و مأموران آتش نشانی با تلاشی چهار ساعته حریق را خاموش کردند.
سرهنگ رضا شیرزادی گفت: مأموران یگان امداد، مرکز فوریتهای پلیسی 110 و کلانتری 11 مرکز پس از وقوع این حادثه به سرعت وارد عمل شدند و نظم را در منطقه برقرار کردند.
وی افزود: براساس تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان کرمانشاه مأموران انتظامی پس از وقوع حادثه از تردد خودروها و شهروندان در بازار سنتی کرمانشاه و محدوده خیابان مدرس جلوگیری کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه مأموران انتظامی کماکان در منطقه حضور دارند و از تردد افراد و خودروها جلوگیری میکنند، عنوان کرد: پلیس با اقتدار در منطقه حضور دارد تا از هرگونه سرقت احتمالی و سو استفاده مجرمان جلوگیری کند، از این رو مالکان محدوده بازار برای تأمین امنیت نگرانی نداشته باشند.
شیرزادی گفت: برقراری مجدد تردد در محدوده خیابان مدرس و بازار زرگرها منوط به تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان کرمانشاه است.
وی با بیان اینکه آتش سوزی بازار زرگرهای کرمانشاه خسارت جانی نداشته است، افزود: ماموران انتظامی شهرستان کرمانشاه اکنون از تردد افراد در اطراف دیوارهای آسیب دیده و مغازههای تخریب شده جلوگیری میکنند تا مانع بروز حادثههای بعدی شوند.
عامل برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شهروند کرمانشاهی دستگیر شد
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: دختری که با سوءاستفاده از اعتماد پدر خود نسبت به برداشت غیر مجاز مبلغ 15 میلیون ریال از حساب بانکی وی اقدام کرده بود، توسط کارشناسان پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ علی کریمی اظهار کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت 15 میلیون ریال به صورت غیر مجاز از حساب بانکی وی، بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در انجام بررسیهای تخصصی مشخص شد مبالغ کسر شده، صرف خرید اینترنتی شارژ تلفن همراه شده است که با پیگیری سرنخهای به دست آمده متهم شناسایی و برای ارائه توضیحات به پلیس فتا احضار شد.
کریمی عنوان کرد: متهم که دختر شاکی بود در بازجویی اولیه به جرم خود اعتراف و بیان کرد که با سوءاستفاده از اعتماد پدر خود و با در دست داشتن اطلاعات حساب بانکی وی اقدام به برداشت به صورت غیرمجاز و خرید شارژ تلفن همراه برای خود و همسرش کرده است.
وی به شهروندان توصیه کرد که رمز کارت خود را به صورت دورهای تغییر دهید و سعی کنید از شمارههایی که قابل حدس زدن هستند همچون سال تولد، شماره شناسنامه یا اول و آخر شماره تماس یا شماره ملی به عنوان رمز استفاده نکنید.
وی افزود: اگر مجبورید کارت عابر بانک خود را به فرد دیگری بسپارید، پس از اتمام کار رمز خود را عوض کنید، از یک رمز برای حساب های مختلف بانکی استفاده نکنید و مراقب کارت عابر بانک خود باشید و آن را در اختیار دیگران قرار ندهید.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: از هموطنان عزیز درخواست داریم در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما و یا شماره تلفن هفت رقمی 0832188190 با ما در میان بگذارند.
مردمی کردن امنیت با استفاده از تریبون مساجد و مدارس
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بر اهمیت آموزش همگانی در راستای مردمی کردن امنیت تأکید کرد و گفت: باید از تریبونهای مردمی همچون مساجد و مدارس به منظور ارائه آموزش های لازم به مردم استفاده کنیم.
سردار منوچهر امان اللهی در حاشیه بازدید از ستاد انتظامی شهرستان کرمانشاه و افتتاح مرکز بایگانی این ستاد در جمع کارکنان گفت: نیروی انتظامی به واسطه خدماتی که به مردم ارائه می دهد پیشانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود از این رو فعالیتهای آن حساسیت ویژهای دارند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس باید از راههای مختلف از جمله گشت زنی محسوس و نامحسوس، کشف سرقتهای به وقوع پیوسته، تعامل با شوراهای شهر و روستا، بسیج و آموزش و آگاهی دادن به مردم احساس امنیت را در جامعه تقویت کند.
امان اللهی به اهمیت موضوع آموزش اشاره کرد و گفت: با توجه به حساسیت کار پلیس، آموزش کارکنان به منظور ارتقای بهره وری و بهبود فعالیتهای آنان باید همواره مدنظر باشد.
وی با بیان اینکه امروز مردم به خوبی به پلیس اعتماد دارد و در انجام مأموریتها در کنار آن هستند، عنوان کرد: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا اعتماد مردم به پلیس روز به روز بیشتر شود.
امان اللهی افزود: پلیس هر چه از وظایف، مأموریتها و جایگاه خود شناخت پیدا کند و همه ابعاد و جوانب را در نظر بگیرد در پیچ و خم و سختی کار دچار مشکلات کمتری خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کار پلیس با سایر ادارات متفاوت است، گفت: پلیس باید در انجام مأموریتها با مردم و ادارات دولتی و غیر دولتی تعامل داشته باشد و از ظرفیتهای مردمی کمک بگیرد.
امان اللهی بیان کرد: پلیس برای جلب اعتماد و مشارکت مردمی، ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام و سپس با تقویت رفتارهای خوب خود این مشارکت را افزایش دهد زیرا یک حرکت اشتباه هم به خود فرد و هم به مجموعه انتظامی ضرر میرساند.
وی عنوان کرد: مسائل سازمانی، انضباطی و آموزشی را هرچه جدی تر بگیریم توفیق بیشتری حاصل خواهد شد، همچنین داشتن ظاهر آراسته و مرتب در ذهن بیننده تأثیرگذار است و ممکن است سبب قضاوت مثبت یا منفی شود.
امان اللهی بر اهمیت آموزش همگانی در راستای مردمی کردن امنیت تأکید کرد و گفت: باید از تریبونهای مردمی همچون مساجد و مدارس به منظور ارائه آموزشهای لازم به مردم استفاده کنیم.
انتهای پیام /